Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba arytmie

Od: zavinac® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,,,,léčí se tady na arytmii někdo děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je to anketní otázka, tak já hlasuji ne. Jinak by asi bylo vhodné se zeptat konkrétněji. Zdravím!

doplněno 19.05.14 21:27:

Jo, to už je jasnější. Něco by Vám mohl říci asi lékař, který Vám diagnózu sdělil a zbytek se dá určitě dohledat na internetu. Mám hledat nějaký odkaz nebo ne?

doplněno 19.05.14 21:32:

Tento web viz odkaz je uznávaný, tak třeba tam něco najdete.

ulekare.cz/...

hodnocení

já tím myslím,jestli se někdo léčí na srdeční arytmii,chtěla bych o té nemoci něco vědět.. Vlastním ji. A nenznám nikoho ,kdo ji má. ..

mases*

Ahoj,jo já mám arytmii,a beru troje léky,asi za 2 měsíce bych snad měl jít do nemocnice kde to spraví...

hodnocení

berete na zředění krve,jo? No já také a také pjestli mi nezaberou léky co mi dali,tak jdu na ty výboje, Mluvila jsem dneska s panem jak jsem byla v nem. tak on na to ma byl a je OK... Tak dejde vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]