Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce pojišťovacího poradce

Od: trouba22* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat zda všichni pojišťovací poradci pracují na živnosťák nebo ne a jaký máte názor na tuto práci. Je to dobrá práce nebo se radši poohlídnout po jiné?
Je mi 18, nyní maturuji tudíž nemám žádnou praxi a zatím se mi ozvali jen z Kapitol a ČMSS.

V Kapitol jsem byla na pohovoru a je to na živnosťák, pohovor v ČMSS mě teprv čeká.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Budeš zklamaná, pokud nemáš žaludek na přesvědčování lidí aby se pojistili a ti co jsou, aby pojistku změnili a ty vydělala.

hodnocení

0x

zkusit to můžete taky životní zkušenost, ale já bych to nebral ani omylem, ale to je můj pohled

hodnocení

0x
Pokud vás baví prodávat, tak do toho běžte, získáte zkušenosti a praxi, která se vám může hodit při prijetí na jinou pozici. Já začínal podobně, akorát jsem to absolvoval už při škole a poté se mi díky tomu rok po maturitě podařilo získat dobrou práci v bankovnictví. Ale pokud se plánujete do budoucna ubírat jiným směrem, tak na to kašlete, byla by to jen ztráta času.

jmhad*
hodnocení

0x

Nedávno jsem řešil dluhy jednoho pojišťováka - on sice dostával slušné provize,ale vše mělo háček: Pokud klient do tří let od uzavření slouvy tuto vypověděl,ukončil, on musel 70 % provize vrátit.A protože v současné době lidé z důvodu stále trvající krize od pojistek odstupují,bylo toho tolik,že nevěděl kudy kam. A neměl ani na "osobní bankrot",kdy lidumilům za zpracování návrhu se zaplatí až 20 litrů.Pokud tedy by bylo rozhodnnutí jít "do toho" je nutné se předem seznámit se všemi podmínkami a nebrat podobné okrádání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]