Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda všichni pojišťovací poradci pracují na živnosťák nebo ne a jaký máte názor na tuto práci. Je to dobrá práce nebo se radši poohlídnout po jiné?
Je mi 18, nyní maturuji tudíž nemám žádnou praxi a zatím se mi ozvali jen z Kapitol a ČMSS.
V Kapitol jsem byla na pohovoru a je to na živnosťák, pohovor v ČMSS mě teprv čeká.
Nedávno jsem řešil dluhy jednoho pojišťováka - on sice dostával slušné provize,ale vše mělo háček: Pokud klient do tří let od uzavření slouvy tuto vypověděl,ukončil, on musel 70 % provize vrátit.A protože v současné době lidé z důvodu stále trvající krize od pojistek odstupují,bylo toho tolik,že nevěděl kudy kam. A neměl ani na "osobní bankrot",kdy lidumilům za zpracování návrhu se zaplatí až 20 litrů.Pokud tedy by bylo rozhodnnutí jít "do toho" je nutné se předem seznámit se všemi podmínkami a nebrat podobné okrádání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.