Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek holčině na výměnném pobytu

Od: hojilka odpovědí: 7 změna:

Ahojky. Potřebuji poradit. Jedu na výměnný pobyt do Německa. Je mi 16 a tý holčině, ke které jedu také tak. Uvidíme se poprvéA je vhodné přivést njaký dárek. Moc mě nenapadá co. :( Tíjmto vás žádámm o radu, abyste mi něco doporučili. Co tak mají rádi 16 leté holky v Německu, ale zároveň aby když se na to podívá hned poznala že je to odemě z čech? Díky za radu. :) jedu tam už 31.5. takže zas tolik času není. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím, my jsme na podobném pobytu dávali dárky typické pro Česko a pro naši vinařskou oblast - víno, sýry, naučné knihy, slivovici, vyřezávané dřevěné pomůcky do kuchyně v národních barvách apod. Od Slovinců, u kterých jsme bydleli, jsme dostali krásné knihy o jejich národním parku a taktéž nějakou lahvinku.

hojilka
hodnocení

moc děkuji za tipy, popřemýšlím o tom. :) Rodičům bych mohla přivést to víno ale té holčině, to se moc asi nehodí. :)

Pardubický perník! Symbolický přívěšek ke klíčům s českým motivem...

jmhad*
hodnocení

0x

a nezapomeň na její matku,alespoň květinou /já bych doporučoval orchidei v krabičce/

hodnocení

0x

Popřemýšlela bych asi nad hudbou. Pokud je u nás nějaká dobrá kapela vhodná pro 16letou slečnu, nic mě nenapadá, ale to může být tím, že moje pole oblíbenosti se zatím ani z Holandska ani z Finska nedostalo k nám.

trouba22*
hodnocení

0x

Možná by bylo dobré něco, co je typické pro oblast kde žiješ. Pardubice - perník. Prostě něco z místa kde žiješ, pokud teda něco takového máte :)

lidus*
hodnocení

0x

Co je pro váš region typické a k tomu knihu o městě, možná i o Praze (pohlídejte a´t má překlad). Rodičům dobré víno nebo Becherovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]