Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit, na koho se obrátit, když operátor neustále prodlužuje výpovědní lhůtu dalšími a dalšími požadavky?
Účtovací období je 25.-24. Ve výpovědním formuláři mají napsáno, že pokud podám výpověď tři dny před koncem období. Bude následující období vypovězeno s možnými plněními, pokud mám smlouvu. Tu mám.
Dne 28.03. jsem podala vypověď na radu operátora přimo na pobočce, neboť to prý stačí. Normálně jsem podepsala, odevzdala - kopie pry nedávají, ale posílají to ihned do Prahy. Dne 07.04. bylo potvrzeno, že ji přijali. Dne 06.05. my zacali tvrdit, že na cisle, ktere ma pod sebou obe cisla neni smlouva, ale ze je 30ti denni zaruka spokojenosti, tak že vypoví v červnu. Na druhé číslo si musím dát novou výpoveď. Nebo muzu dopodepsat smlouvu, ktera uvizla a vypovědí v květnu. Tak jsem dopodepsala, protoze to vychazelo levněji. Nicméně min. tyden 16. mi začali tvrdit, že vlastně vypověď neni a že ji musim znovu zaslat pisemne na jejich formulari poštou, jinak neukončí. Pokud bych to stihla poslat dneska, nejsem si jista, ze splním podminku 3 dnů do konce období a ke vsemu si tim protáhnu služby o měsíc. Mám poslat? Můžete mi prosím poradit, na koho se obrátit, aby byla akceptována původní výpověď a předáno ČVOP? Mám pocit, že si tady se zákazníkem každý dělá co chce, protože právník by vyšel dráž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.