Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vzhledem k tomu, že je mi 15 let, mám dost krátké šlachy u nohou. Nedokážu se s nataženýma nohama dotknout ani kotníků. Co jsem slyšel, tak bych mohl dopadnout z´ve stáří jak kus betonu. Poslední týden a půl neustále protahuju již zmíněné šlachy.
Dělám to správně nebo byste mi poradili něco lepšího?
Díky
P.S. Jsem aktivní sportovec (skoro závodně plavu), jezdím na kole, prostě sportuju, kdyby to někoho zajímalo.
doplněno 19.05.14 20:34:Díky za odpovědi, pomohly.
Já mám stejný problém celý život a nijak zvlášť mě to neomezovalo. Taky jsem sportoval a teď ve vyšším věku beton nejsem.
Tak já naopak dávala na zem složené předloktí (od mala uměla "placku") a dnes i s kovem v páteři nemám problém dát na zem dlaně (u mě je problém stabilita). Manžel je rád, že dá ruce pod kolena a beton není. Stálým cvičením se to zlepší, zkoušejte každý den dávat ruce k zemi, zkoušejte i tu placku, trochu to bolí ale po čase přestane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.