Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yes Visag?

Od: pesi odpovědí: 1 změna:

Ahoj slyšela jsem o této klinice www.yesvisage.cz prý tu jsou skvělý nejen ve svém oboru, ale také s přístupem k lidem, mohl by jste mi to někdo vyjasnit? Slyšela jsem o tom dvě paní jak se o tom baví v metru a právě plánuji pár změn na sobě, jelikož posledích pět let poctivě šetřím.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, Yes Visage je naprosto skvělá, tedy aspoň v Praze, s ostatními nemám zkušenost, ale myslím, že to bude hodně podobné:) K zákaznicím se chovají úžasně, prostředí je pohodové, ceny nejsou extra vysoké a kvalita jejich práce je vynikající,mám na mysli kryolipolýzu Zeltiq a estetickou a korektivní dermatologii.Pokud plánujete změny, tak podle mého neváhejte,YV je skvělá volba!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]