dobry den,chtela bych se zeptat.se svym pritelem se snatim otehotnet uz pul roku,ale nevime jaky polohy.pokazdy to zeme vytece a bojime se ze tam nic nezustane.je mozne ze neco delame spatne.prosim o radu.dalsi otazka:kam mame zajit na vysetreni plodnosti?jsme z prostejova.diky moc
no nejakou polohu aby to z vas neteklo asi a to chce aby kdyz se manzel udela aby necumel a pekne vam zvedl nohy tim tomu zabranite.nevim jestli men chapete kdyby jsetz bydlela blize mohl bych prijet nazorne ukazat samozrejme ve vsi slusnosti
Otěhotnění přece není o polohách.Některé ženy ale mají lepší pocit,když si opřou nohy o zeď na několik minut.Půl roku není zase tak moc,záleží také na věku a mnoha dalších faktorech.
Příroda si snámi dělá co chce. Můj kamarád si vrznul poprvé v životě, a už se ženil. Moje švagrová chodila rok a půl celá vystresovaná po doktorech, než otěhotněla. Já s manželkou jsme měli druhé dítě skoro o celý rok později, než jsme původně plánovali. Myslím, že po půl roce je ještě brzo to řešit nějak vědecky. Měli by jste si to v první řadě užívat, protože stres působí značně antikoncepčně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.