Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interpals - email

Od: mata97* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, prosím vás. právě jsem se zaregistrovala na www.interpals.net no a když chci někomu napsat, tak mi to tam napíše tohle: To contact other users on the site, you need to confirm your email address. Email potvrzuji už postý, nevím com mám dělat, dokonce mi jedna holka už napsalala, ale nemohu jí přes tohle odepsat, já fakt nevím jak to správně udělat, pomožte prosím. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

farrion*
hodnocení

2x

Nevím jaké to ukazuje možnosti, už je to dlouho, co jsem se tam registroval. Zkus si zaslat aktivační link znovu a nebo napiš sem: interpals.net/... (problem with account) a měli by ti to určitě aktivovat... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]