Nejste přihlášen/a.
Nenašla jsem nikde ve svém okolí piercingový salon tak kde si nechat píchnout piercing obočí.Mám si říct lékaři nebo se to dá zvládnout doma? Děkuji Cesmína
Raději si to rozmysli. Znám víc lidí s tímto piercingem. Vždy dojde k vypadání obočí v jeho okolí a vypadá to dost blbě. V tak nevhodném místě se piercing často nechtěně vytrhne, třeba o helmu a je z toho krve jako z prasete - viděl jsem, musí se to šít. Pokud už piercing chceš, rozhodně jsou vhodnější místa.
Dobrý den, rozhodně si to nepíchejte sama, prtotože jak radí kolegové, je to problematické. Dochází k zánětu, není to prostě jako ucho. A vůbec, myslím si, že je to hrozně nepraktické, kolikrát Vám to překáží, musíte to v určitých situacích vyndavat, nevím, hodně lidem se to třeba ani nelíbí, já se řadím mezi ně. Ale je to Vaše rozhodnutí a nikdo Vám v tom nemůže bránit. Jen si to opravdu rozmyslete a pokud se rozhodnete pro, nechte si to píchnout u odborníka. Nevím jak u žen, ale u mužů je to poměrně nepraktické. Když na mě naběhne někdo s piercingem v obočí, ve rtu, atd., tak mu vždycky ránou mířím do těchto míst, protože pak je vyřazen a je po boji. A třeba to obočí? To krásně krvácí, takže pak nevidí minimálně na jedno oko. Takhle jsme kdysi hráli volejbal a kamarád schytal podání do piercingu v obočí. Skončil na zemi a pak si to hodinu a půl ledoval, jak ho to bolelo. Takže asi tak, ale u žen je to samozřejmě jiné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.