Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potisk triček pro eshop

Od: mata* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny rádce. Měl bych dvě otázky. Hledám spolehlivou firmu na potisk triček. Co jsem si na netu tak přečetl, tak asi nejlepší na potisk triček je sítotisk, ale nikdy jsem to neviděl, takže nevím :( Pokud tedy máte někdo zkušenosti s tímto potiskem, nebo nějakou firmou, tak budu rád za hodnocení. Dále sháním fotografa, který by mi vyfotil ty potisknuté trička na eshop :) Děkuji za tipy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Sítotisk je dobrý, ale většinou od jednoho motivu se dělá najednou alespoň 20 kusů, draho. Pro více kusech už je cena značně lepší. Jestli chcete natisknout 100 triček v cca 10 motivech tak to bude drahé a to se vsadím, že bude oříšek vědět v jakých velikostech kolik udělat nehledě na barvy triček :)
Vše je o množství.
doplněno 15.05.14 22:05: V tom případě jste v pohodě. Mohou to být dokonce různá trička, jak velikost, barva i střih. Většinou jen výrobce by měl být stejný... I to se může lišit. Já tisknu u Inetprint v Praze.
mata*
hodnocení

Děkuji za info! Chtěl bych právě tisknout cca 50 ks od motivu, ale na různé barvy triček. Pokud jsem to dobře pochopil, tak různé barvy nebo velikosti triček by neměly být problém, takže bych se mohl dostat i na zajímavé ceny, snad.

nikinka*
hodnocení

2x

Tak jsem to našla. Dělala jsem si to u firemního potisku. Cena se mění podle kusů, tady můžete mrknout na jejich ceník firemnipotisk.cz/...

nikinka*
hodnocení

0x

Já jsem si loni nechávala dělat potisk triček u jedné firmy a byla jsem maximálně spokojena. Nemohu si ale vzpomenout co to bylo za firmu. Každopádně doporučuji sítotisk, ten potisk drží ještě dnes :)

mata*
hodnocení

Děkuji za tip. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]