Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat k jaké instituci mám podat stížnost(podání) na podezření z klamavé reklamy.
Jedná se o následující:
Na stránkách www.dostupnyinternet.cz inzeruje firma UPC výhodné nabídky internetu a kabelové TV v určitých lokalitách. Já spadám do lokality, kde bych měl získat výhodnější nabídku. U nabídky je napsáno následující:
"Tato nabídka platí pro nové zákazníky UPC anebo stávající zákazníky služby Internet nebo Televize, kteří ji budou využívat minimálně 12 měsíců v rámci věrnostního portfolia."
Jsem stávajícím klientem UPC, ale po objednání dané služby mi bylo voláno, že mi danou cenu nemůžou nabídnout, že platí jen pro nové zákazníky. Bylo marné mé vysvětlování, že na stránkách mají jasně uvedeno, že platí i pro stávající zákazníky. Psal jsem si i s pracovníkem UPC, který mi rovněž napsal, že mi mohou nabídnou jen klasickou cenu, jelikož nejsem novým zákazníkem. Podal jsem výpověď, protože přístup UPC k zákazníkům je katastrofánlní, ale každopádně bych chtěl sepsat podnět, ale teď nevím jestli toto řeší ČOI anebo ČTÚ.
Děkuji za radu
Která reklama v dnešní době není klamavá?
doplněno 03.05.14 14:53:pepr:
Napsal jsem snad něco takového?
jen by si lidi měli uvědomit, že ty nejlepší produkty reklamu nepotřebují...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.