Nejste přihlášen/a.
Dá se nějak zpozdit menstruace? abych ji měla o pár dní později?
Děkuju
Spíše se da odložit ta akce, kvuli ktere chcete zpozdit menstruaci, , než zpozdit cyklus samotný.
Lze to pokud mate antikoncepci tim,, že nevysadite pilulky a bez přestávky berete dál.
Mozna ze nejaka injekce či něco existuje, ale proc riskovat rozhozeni celého menstr.cyklu.Smíme
vědět, co plánujete? Dovolenou?
Ta injekce skutečně existuje, je mezi ženami dost dobře známá, ale není to 100%. Známá si ji nechala píchnout před dovolenou u moře a druhý den dovolené to dostala třikrát tak silné, takže bylo po dovolené.
Ahoj dá se posunout hormonální antikoncepcí nebo ti gynekolog může dát buď již zmíněnou injekci, nebo tabletky, které se berou v době očekávané menstruace a ta se nedostaví, ale dostaví se později. Všechny tyhle prášky jsou ale zásahem do organismu a můžou způsobit i dlouhodobé rozházení menstruačního cyklu. S pitím vody s citronem mám zkušenost, co se mě týče, tak mi to teda vůbec nepomohlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.