Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych s přítelkyní vyrazit někam na týden na " oddech " . Nejspíše nějaké hezké místo v Čechách, příroda ... do chatky, nebo penzionku...
Máte prosím někdo nějaký dobrý, hezký tip? Klidně i konkrétní ...
Dobrý den.
Nemohu Vám dát odkaz.Dostal bych od admina ty,ty,ty...
Tak aspoň kde by bylo nejlépe.Jižní Čechy-Třeboň,Písek a okolí,Beskydy. Hezký oddech
www.pomeranch.cz Zkuste toto.
doplněno 14.05.14 11:23:Jeseníky,konkrétně Šumperk a okolí.
Mě se moc líbilo v Českém ráji a v Českém středohoří. Určitě je krásně i na Šumavě a v Krkonoších.
Jednoznačně Chodsko. Domažlice, Babylon a okolí, na Babyloně super příroda, možnost spát v kempu v chatce nebo v jednom z mnoha penzionů. Do Německa 7 km (okolí Furth im Waldu je taky nádherné, třeba procházka kolem Drachensee). V Domažlicích samotných (8km) můžeš strávit celé dny, aniž by ses nudil...
Doporučuji Orlické hory. Já osobně jsem bydlel v Červené vodě. Do okolí je tolik možností kam vyjet např: Králický Sněžník (nejhezčí česká hora), pevnosti, vojenské muzeum (se skvělou medovinou :D) město králíky s úžasnou pekárnou a dobrými restauracemi,...
Je to opravdu na odpočinek to nejlepší, alespoň pro mě.
Pokud by Vás to tedy zajímalo, je to město ČERVENÁ VODA, pardubický kraj, GPS - 50°02′26,35′′ S 19°44′33,35′′ V
Lednicko-Valticko (dokud není sezóna, tak by tam měl být snad docela klid), ale tam to chce hezké počasí. Jinak Česká Kanada, Novohradské hory, Český les, Slavkovský les (karlovarsko). Nebo také Národní park Podyjí, asi dost opomíjené místo, všichni se většinou nahrnou do těch profláklejších NP. Pokud chcete skutečně klid, tak bych zvolil něco z toho, co jsem vyjmenoval. Samozřejmě je otázkou, co vlastně preferujete, jestli náročnější vysokohorskou turistiku nebo spíše nějaký lehárko. Dobrý místo je vlastně taky Blanský les, kolem máte Český Krumlov, v Blanském lese Kleť, zříceninu Dívčí kámen a další pěkná místa.
Kdo mě zná, už ví, že budu preferovat Sázavu. Ubytování seženete takřka všude - namátkou chatky na Stvořidlech, v Ledči, kemp v Horce, ve Vranicích, v Kácově ana mnoha dalších místech. My jezdíme k panu Šimkovi do RZ Avie do Vlastějovic. Název je ještě z dob, kdy rekreačka patřila kutnohorské Avii.
Sázava je krásná - jak zpívají Nedvědi - tunely, mosty, skály, akáty, vláčky, ohníčky...Můžete vylézt na Melechov, zajít si na hrad Lipnici, další hrady a zámky: Ledeč, Zruč, Český Šternberk...V létě a na podzim spousta hub. Po zajištění povolenky možno v Sázavě rybařit. Nebo se projet motoráčkem, pořád podél Sázavy. Nejdříve do Čerčan po trati 212, dále po 210 do Prahy, přes Krhanice, Jílové, Davli, Braník. Občas jezdí i parní čtyřkolák -Posázavský pacifík z Prahy do Kácova a zpět.
Můžete sjíždět Sázavu. Nemáte loď a vybavení? To vám půjčí v Ledči. A vy jedete, dohodnete se, kde zase loď odevzdáte a majitel si ji pak doveze zpátky.
Na Sázavě prostě nikdy není nuda. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.