Dobrý večer, nemá někdo tušení, kde by 16 kluk mel hledat brigádu na léto? Na internetu jsem zatím nic nesehnal, mám zkusit úřad práce nebo ještě něco jiného? Díky za radu.
Lesníci potřebují přes léto vyžínat oplocenky-tzn. stačí říct že umíš setkat kosou( i když neumíš). Každej důchodce ti to vysvětlí. cca 10 000 měs.Nebo nejbližší JZD. Jinak v tomhle věku nevím kde by tě chtěli doplněno 13.05.14 21:19: Já chodil ve 12-ti házet ty kvádrový balíky balíky do fukaru za 20 Kč/hod a záviděl jsem těm 14-letým že je můžou traktorem vozit.Staříci seděli v tom hicu v hospodě. Joó kapitalismus s lidskou tváří.Hodně štěstí kluku.Zkus ty lesáky.
Ptám se to je základ, ale zkuste si to vygooglovat. Určitě naleznete nějaké nabídky, pokud již nejsou vybrané. Hodně lidí. si to zabíra dost s předstihem. Zkuste jobs.cz, nabrigadu.cz. To mě tedka napadlo z hlavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.