Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daň z mezinárodního obchodního centra

Od: sitic® odpovědí: 1 změna:

Mám fee účet PAYPAL.Vydělám asi 50 dolarů za rok na klikačkách.Klikání na reklamy.

Dnes mi došlo už po druhé i s úroky že mám zaplatit daň z mezinárodního odchodního centra.

Potřeboval bych poradit co s tím mám dělat.

Tohle je originál emailu:

International Business Centers Tax with Late Charges

Dear Costumer,

Your activity was taxed by International Business Center. Well send you a confirmation email as soon as you pay this tax.
The tax amount was grown with a late charge.

Please pay this tax as soon as possible, before 18 May 2014. This is the last notification.

Heres the calculated tax:

Tax amount:
Late Charges:
TOTAL:$ 21.99 USD
$ 4.50 USD
$ 26.49 USD

Pay with PayPal - the safer, easier way to pay and get paid online.

Click the Pay Now to continue.

Yours sincerely,

PayPal

Help Centre| Resolution Centre| Security Centre

Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.
To receive email notifications in plain text instead of HTML, update your preferences.

Copyright © 1999-2014 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349

Předem děkuji za radu.Sitic

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Podvod, to by ti mělo být jasné už z toho "Costumer" (Customer).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]