Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy vyndat náušnici?

Od: anonymkas* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, v pátek jsem si nechala nastřelit druhou náušnici. Za jak dlouho ji můžu vyměnit? Nebolí mě, zkoušela jsem s ní opatrně točit a ani jsem to necítila. Hojení prý trvá asi 4 týdny, mužů v té době ale náušnici měnit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechejte náušnici co nejdéle, neměňte je, ikdyž se tváří, že dírka je zahojená. Může se zanítit a zlobit celý život. Náušnici (zapnutou) povytáhněte, kápněte líh, možná by stačil Optalmoseptonex, dezinfekce do očí, náušnici vtáhněte a otočte s ní. Je nutné mít dobře umyté ruce.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, nejdříve po třech týdnech, po měsíci. Měnila jsem všechny cca po tom měsíci, kromě nejnovějšího v helixu, hojí se to déle a měním až dnes, po 6 týdnech. A pokud chceš měnit, tak ocel nebo zlato, případně bioplast. Jinak riskuješ nejen alergickou reakci, ale i nepřijmutí piercingu vlastním organismem. A i ocel někdy tělo nepřijme.

sonyboj*
hodnocení

0x

Tak, tak, vydržet a nechat to uležet, a hlavně pečlivě čistit a ošetřovat. Nic se tím nezkazí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]