Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreditbook - legální podvod?

Od: jol635 odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

Nedávno mi na email přišel odkaz na prověřováni bonity od Kreditbook. Zajímalo mě to a řekla jsem si že to zkusím. Za to že moje vyhodnocení bonity vyšlo jedno slovo Vaše skoré bonity je DOBRÉ!

Učtujou si 250kč.Já nevím kudy dal, našla jsem pár odkazu že jsou to podvodníci. Dá se stím vubec něco dělat? Právník mi poradil at odstoupím od smlouvy jenomže už je to více než 15dni tudíž mi napsaly že odstoupit již nelze. A dluh už činí 500 kč a jestliže do tří dnů nezaplatím dájí mi exekuci a bude to už za 5.855kč! Co myslíte mám to zaplatit?! Pár lidí mi psalo at za žadnou cenu to neplatím ale opravdu jde z toho strach mužou opravdu udělat exekuci? Děkuji za odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tady jsou taky podvenení

forum.mesec.cz/...

doplněno 12.05.14 16:56:

a tady

spammerskehovada.cz/...

pbconsulting
hodnocení

0x

Zdravím též ,

právě jsem se díval přímo na stránky kreditbook.cz . Neznám obsah smlouvy ale kromě odstoupení od smlouvy které je tedy klasicky do 14ti dnů , existuje přece také možnost smlouvu vypovědět.

Takže bude potřeba sepsat výpověď smlouvy a zaslat doporučeně nejlépe s dodejkou do uvedeného sídla společnosti . Dluh bych raději doporučoval uhradit aby se Vám zbytečně nenavyšoval o další sankce.

Pokud budete mít dotaz napište mi prosím na email: pb.consulting@mail.com

chytryobcan
hodnocení

0x
:) Připomíná mi to diety zaslané na dobírku za 500Káčé v krabici byl vzkaz
ežer prase tlustý! Kreditbook úchyláci rozesílají za 250Káčé slovo DOBRÉ! A ty jsi přihlouplá když jim to žereš tak plať, né? A máš seznam na faktuře kterou musí dodat kde čerpají podklady k výpočtu kredibility? A která finanční instituce ti dá ten levnější úvěr s jejich potvrzením? Asi né,co? :)
polkadolka
novinky.cz/... KREDITBOOK LOUPEŽ je všude plno! Takové maily neotevírat a nic do mobilu nestahovat, je to s virem !

eman*
hodnocení

0x
Thomas Fritz Koller & Kreditbook dluží za úhradu faktury po splatnosti za vytvoření aplikace Kreditbook.cz společnosti eMan přes 700000,- bez úroků z prodlení. Thomas Fritz Koller má také nevyřešené pohledávky za společností Guarenty Group. Thomas Fritz Koller má v SRN zákaz podnikání za způsobení bankrotů kosmetické firmy. Kreditbook slouží k okrádání po drobných finančních částkách!
manuelahildega
novinky.cz/... VOLAT 158 !
raolucar
Thomas Koller známý postrach investorů, profi lhář se zásobou historek o všech (trpí chorobou - bájná lhavost) exspolupracovnících, a počítáme jich na stovky, co okradl! Tisíce nasraných klientů a zákazníků okradených po stovkách, to nejprve! Později po tisících. Makléři a zaměstnanci dodnes bez výplaty provizí! Zákaz podnikání v mnoha zemích, to musíme přičíst. Rád se obklopuje jednoduššíma osobama bez profesních příležitostí, beze škol a v jedné z možností sociálního deficitu. Thomas Koller je zoufalá figurka kreditbook a nebo také skorebonity.cz ! Jeden z mnoha aktuálních podvodů! Mail od skorebonity.cz neotvírejte mail od kreditbook.cz má také vir! Dnes to vysílala tv! S pozdravem RentSafe !
kreditbook

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]