Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Nedávno mi na email přišel odkaz na prověřováni bonity od Kreditbook. Zajímalo mě to a řekla jsem si že to zkusím. Za to že moje vyhodnocení bonity vyšlo jedno slovo Vaše skoré bonity je DOBRÉ!
Učtujou si 250kč.Já nevím kudy dal, našla jsem pár odkazu že jsou to podvodníci. Dá se stím vubec něco dělat? Právník mi poradil at odstoupím od smlouvy jenomže už je to více než 15dni tudíž mi napsaly že odstoupit již nelze. A dluh už činí 500 kč a jestliže do tří dnů nezaplatím dájí mi exekuci a bude to už za 5.855kč! Co myslíte mám to zaplatit?! Pár lidí mi psalo at za žadnou cenu to neplatím ale opravdu jde z toho strach mužou opravdu udělat exekuci? Děkuji za odpověd.
Zdravím též ,
právě jsem se díval přímo na stránky kreditbook.cz . Neznám obsah smlouvy ale kromě odstoupení od smlouvy které je tedy klasicky do 14ti dnů , existuje přece také možnost smlouvu vypovědět.
Takže bude potřeba sepsat výpověď smlouvy a zaslat doporučeně nejlépe s dodejkou do uvedeného sídla společnosti . Dluh bych raději doporučoval uhradit aby se Vám zbytečně nenavyšoval o další sankce.
Pokud budete mít dotaz napište mi prosím na email: pb.consulting@mail.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.