Nejste přihlášen/a.
Dobrý den navštívil jsem muzeum Škody a byl jsem zklamán čekal jsem více modelů které jsem viděl v knižkách a na internetu jestli tam bylo tak 30 vozů ale vůbec tam nebyl žádný prototyp před rokem 90 který se nevýráběl serii
a nevíte někdo kam se podělo těch x modelů třeba ferat atd.
doplněno 11.05.14 20:21:takže jsem to našel proč tam nebyl ferat a další nebo to mají v depozitáři a je to jen na telefonickou objednávku
Především žádná Škoda Mladá Boleslav neexistuje. A Volkswagen bude určitě podporovat nějakou čecháčkovskou nostalgii.
Především žádná Škoda Mladá Boleslav neexistuje.
Jasně že ne
A půl národa jezdí ve Ferrari, které ovšem pro utajení před nepřejícími a závistlivými mají na chladiči okřídlený šíp...
Škodovka je Škodovka asi jako Eta je Eta nebo Česká spořitelna Česká spořitelna nebo Česká pojišťovna Česká pojišťovna.
Škodovka je Škodovka asi jako Eta je Eta
Tak že Eta tahá šunty z Číny, na který lepí své loga, to jsem věděl. Ale že z Číny tahají i Octávky, to je pro mě novum...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.