Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
mám problém, odešla jsem z práce, trochu dramatičtějším způsobem, ale šéf, se kterým jsem celkem vycházela, mi při odchodu řekl, že jsem pracovně skvělá, že by se mnou do budoucna rád spolupracoval, ... pak jsme spolu párkrát telefonovali a postupně byl méně a méně přesvědčivý, že bych se jednou mohla vrátit, říkal mi, že mu moje telefonáty vadí, ale... jsem pořád v takové tenzi, že se mě nezastal a že nevím, co to měl na mysli atd... že si mě dneska zablokoval, vím, že běží maraton, jednou už v minulosti si mne zablokoval, ale to jsem ještě u něj pracovala, teď nevím, jak to dopadne. Nevím, jak se z toho vyhrabat, jak to už neřešit, jak si to nebrát osobně a hlavně nevím, jestli platí to, že se jednou můžu vrátit, nebo neplatí. Je to těžké.
Prosím o názor, děkuju. Coleochaete
Neplati. Rekl to nejspis jen ze zdvorilosti, ale pokud jste ho dale obtezovala ackoli vam dal jasne najevo, ze mu to vadi, pak je sance, ze by vas znovu prijal naprosto minimalni. Nebojim se rici, ze zadna.
Zapomente na stare zamestnani, prestante obtezovat byvaleho zamestnavatele a hledejte si novou praci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.