Nejste přihlášen/a.
Pořád se sama sebe ptám jestli se to vážně stalo pak se podívám na svojí pravačku a vidím, že ano skutečně se to odehrálo a nechce se mi tomu věřit..
Mám kamaráda, který se mi dost líbí, ale mám smůlu-má holku.. Moji kamarádku.. A mě to mrzí.
Byli jsme daleko od domova na zahradě, v domě, kde to neznám a byla jsem tam já a ještě jeho kamarádi, kteří si ze mě dělali srandu, že mě znásilní atd.. ale já to tak nebrala, protože jak mi nechtěli dovolit utýct, povalili mě na postel atd.. tak jsem nevěděla jestli si dělají jen srandu nebo ne a i ten kamarád mě shodil na podlahu a sedl si na mě. A tak jsem se začala příšerně bát a trochu jsem i brečela, zdemolovala jsem celý ten dům, shodila jsem na sebe telivizi, skříň a já nevím co všechno se tam ještě stalo.. A pak se to stalo, všichni mě přimáčkli k zemi a já se cítila tak stísněně, nevěděla jsem, byla jsem zmatená a náhle mi přeskočilo v hlavě, dívala jsem se kolem a když jsem uviděla dveře napůl dřevěné napůl skleněné jen asi půlmetru ode mě tak jsem do nich bouchla a oni mi řekli at do toho nemlátím, ale já je nevnímala, bylo mi to všechno už jedno, jen jsem jim chtěla dát najevo: Teď jste to přepískli dost!
Ulomila jsem kus toho skla a s úlomkem utekla na druhý konec místnosti a chtěla jsem jim tím říct: Stop! Tedˇ sledujte, co se stane, všichni za to krutě zaplatíte!
A přiložila si na levé zápěstí ten ostrý kus skla. Ten kamarád, kterého tak miluji se zděšením na mě zařval, že přísahá že půjde skočit z okna jestli to udělám. Ale já pokračovala bylo mi jedno jestli umřu jen já nebo i on. Byla jsem jednoduše v šoku a nedokázala jsem uvažovat. Pak ke mě přišel jeden z nich a chtěl mi to sklo vzít, já to namířila proti němu a pevně jsem ho sevřela v ruce aby mi ho nemohl vzít..
A až když mi ten kamarád ukázal se zděšením výrazem na ruku a já viděla všude tu krev tak jsem se ještě víc rozbrečela a nechala jsem to sklo-asi jsem ho upustila na zem. Nevím...
Měla bych se léčit? Nechápu co to do mě vjelo... Co stím? Občas se mi takovýhle podobný věci stávají a teď šlo o život..
Dobrý den, musím uznat, že máte slušný talent k vyprávění. Pokud je to pravda, tak šlo o pokus o znásilnění, demolici domu a pokus o sebevraždu. A stává se Vám to často. Je to celé divné, ale buď navštivte lékaře "přes hlavu" nebo to už nehulte. Zdravím!
Buď se tu někdo přecpal,,houbičkami,,nebo opravdu volejte Dr.Chocholouška,to chování není opravdu normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.