Nejste přihlášen/a.
Afty, to je porušená imunita v ústech. Logicky, když nedáte dopořádku imunitu, můžete afty něčím zahojit, ale udělají se o kousek dále. Afty, to je důsledek. Je potřeba zlikvidovat příčinu. Já jsem měla třeba ošklivé afty při antibiotikách.
Příčina je hezká věc ale prokázáno, že některé sliznice jsou mnohonásobně náchylnější k "zisku" afty jen pouhým pozřením, například něčeho kyselého. Ano, imunita je jedním z celé řady možných příčin. Tímhle dotazem nehledám babské rady na afty nebo příčiny, znám snad všechny, které kdy kdo publikoval. Mě zajímá pouze to, zda někdo z Vás tady aplikoval u stomatologa na aft patrně diodový laser a s jakou úspěšností, to je celé. Na laser se pěje velká chvála mě zajímá jestli je to real/fake.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.