Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laserem na afty?

Od: miriamrosemaria odpovědí: 3 změna:

Ahoj, zajímám mě - máte tady někdo osobní zkušenost s účinností laseru na afty?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Afty, to je porušená imunita v ústech. Logicky, když nedáte dopořádku imunitu, můžete afty něčím zahojit, ale udělají se o kousek dále. Afty, to je důsledek. Je potřeba zlikvidovat příčinu. ;) Já jsem měla třeba ošklivé afty při antibiotikách.

miriamrosemaria
hodnocení

Příčina je hezká věc ale prokázáno, že některé sliznice jsou mnohonásobně náchylnější k "zisku" afty jen pouhým pozřením, například něčeho kyselého. Ano, imunita je jedním z celé řady možných příčin. Tímhle dotazem nehledám babské rady na afty nebo příčiny, znám snad všechny, které kdy kdo publikoval. Mě zajímá pouze to, zda někdo z Vás tady aplikoval u stomatologa na aft patrně diodový laser a s jakou úspěšností, to je celé. Na laser se pěje velká chvála mě zajímá jestli je to real/fake.

miklous*
hodnocení

0x
Ahoj. Před lety jsem podstoupila laserovou kůru (cca 10 x) na opary. Od té doby je mám jen čas od času a daleko menší (před tím 3x za měsíc - dnes 3x za rok). Rozhodně to zkuste a přeji Vám úlevu. ;) M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]