Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych platila eletriku formou SIPO.Ale nevím jak nato?Mám napsat na ČEZ nebo se domluvit na poště?děkuji za info
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stirecek*
0x
A není jednodušší zadat v bankovnictví trvalý příkaz? Ja sipo ruším, jelikož to přináší jenom problémy.
stirecek*
Dodavatel plynu mi přestal dodávat, ale platbu na sipu na ten měsíc nezrušil, nestihl. Jelikož platím sipo inkasem z účtu, musel jsem hlídat příchozí platby a peníze ihned stahovat, aby se platba sipa neprovedla. Poté jit na poštu, nechat si platbu za plyn odebrat a zaplatit ten zbytek. Stálo me to dvacet korun navíc a moře času. Jelikož já jako majitel sipa si NEMŮŽU zavedenou platbu na sipu trvale odebrat. Teď mám nastavené trvale příkazy z účtu jednotlivě a můžu pružně reagovat, rušit, měnit atd.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]