Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní s holkou na FB

Od: lachitty9 odpovědí: 2 změna:

Ahoj, S jednou holkou mám domluvené rande jsme seznámeni ale na facebooku jsme zájmy a to všechno probrali, takže nevím o čem si s ní už mám psát. Je online a připadá mi to, jakoby pořád čekala na to až se jí na něco zeptám nebo jí něco napíšu. Prosím o radu, aby o mě mezitím neztratila zájem tak o čem si s ní mám psát. Předem díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

2x

Ahoj,zkus opatrně na téma milování,jestli jsi to ještě nezkusil :) A jestli ne tak si pište jak by jste a co by jste nejraději...však víš,né? :)

iz*
hodnocení

0x

Lachitty, co si slibuješ od rande s holkou, s kterou si už teď nemáš co říct? To zas jednou bude pěknej trapas, že? Nehledej rady u nás, kteří neznáme ani jednoho z vás, ale vycházej z toho, co už o sobě víte, a co máte společného!

doplněno 10.05.14 22:02:

PS: Měl jsi navázat na předchozí dotaz. Opakováním (téměř) stejného dotazu poručuješ zdejší pravidla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]