Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úplně jsem si nevzala antikoncepci

Od: nikola95 odpovědí: 6 změna:
ahoj,mam takový menší problém..měla jsem nechránění sex hned po menstruaci a první pilulku jsem si vzala až po sexu..co mám dělat? jaké je riziko?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

Nic,či raději si přečíst naučnou literaturu o plodných a neplodných dnech.

hafan35
hodnocení

0x

Osobně si myslim že riziko tam nějaké 50% je!
těžko říci, na plodné a neplodné dny bych nespolíhal, hlavně berte stále pilulky, a používejte tak týden jinou ochranu než HA.

hodnocení

0x

i při užívání HA můžete otěhotnět. HA může selhat, kombinujte s partnerovou antikoncepcí

existuje tzv. "pilulka po" Postinor je účinný do 72 hodin od nechráněného pohlavního styku...lze koupit v lékárně bez receptu, celkem silná chemie (píšou použít max. 2x za rok)

prozeny.cz/...

stirecek*
hodnocení

0x

riziko čeho? HIV?

cuca*
hodnocení

0x

Jde o to, zda berete antikoncepci pravidelne, nebo jste ji mela brát poprvé. Pak ucinek jeste neni žádný.

U dlouhodobeho uzivani si myslim neni az takovy problém, pokud neni nejaka nízko hormonální.

Ovsem ihned po menstruaci verim, ze neotehotnite. Jedno vajicko odešlo z těla a další se zacne teprve tvořit.

dzordz*
hodnocení

0x

Jestli antikoncepci berete dlouhodobě, jeden den jste v pravidelný čas zapomněla a vzala ji až po, o několik hodin pozdějš, mohla by fungovat jako normálně. Jestli s ní začínáte úplně poprvé (nebo po nějaké době bez), první týden (no, možná i dýl?) nefunguje vůbec.

A takhle po menstruaci.. je to celé tak trochu na náhodu. Taky bych to skoro viděl na ten postinor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]