Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si pojisitit PC a Fotoaparát?

Od: dezik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

měl bych malou otázku. Jedu pracovně do zahraničí a vezu si s sebou notebook a fotoaparát. Rád bych si je nechal pojistit proti krádeži nebo ztrátě, ale vůbec se v tomto odvětví nevyznám. Prosím poradili by jste mi, u jaké banky nebo pojišťovny je nejlepší (nejlépe i nejlevnější) si tyto věci pojistit? Děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Někdy před 5 lety jsem to zjišťoval při cestě do Jižní Ameriky a byly, že to jsou takové pálky, že jsem se na to vykašlal. Jo, a pojistku musí uzavřít firma.

doplněno 10.05.14 11:42:

Ještě jsem si vzpoměl, že jedna pojišťovna to pojistit samostatně odmítla, je v rámci celkové pojistky firmy. Druhá měla nepřijatelné podmínky - nesmí se nechat ani na okamžik bez dozoru a v hromadné dopravě pojistka neplatila - mají to asi nastavené na pojištění Picasa nebo tak nějak.

doplněno 11.05.14 23:30:

@pckop: K cestovnímu pojištění nelze pojistit firemní, ale pouze soukromá zařízení. Samozřejmě že to lze řešit podvodem a tvrdit že notebook není firemní...

Připojištění k cestovnímu pojištění. Můžete si sjednat sám, v podstatě u které pojišťovny chcete.

doplněno 11.05.14 23:53:

rumicek. Není nikde v otázce, že by věci byly firemní, i když jede na pracovní cestu. A kdyby byly pracovní, tak co. Má je u sebe, užívá je, tak jsou pojištěné. Když si půjčíte na dovolenou od někoho foťák a pojistíte. Je to podvod?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]