Nejste přihlášen/a.
Ahoj kolegové,
potřebuju nutně poslat jednomu kamarádovi balík na dobírku, ale vůbec netuším, jak to mám udělat Už si to nepamatuju, je to hrozně dávno, co jsem to dělal naposledy
Mám první krok - zabalené! Co dál? Kam mám napsat adresu a tak?
Díky moc
Tak, a mě fundovaného pošťáka všichni předběhli Tak já jen snad doplním, že "dobírková" poukázka má nahoře pruh a je buď typu A (peníze Ti přijdou na účet) nebo typu C (peníze ti přijdou složenkou do schránky).
to bude fakt dobrý kamarád, když ho chceš natáhnout o poplatek za dobírku, já takový lidi miluju...adr.příjemce v pravo dolů, adr.odesílatele v levo nahoru a pak vypsat ten lístek k odeslání zásilky.
Kdo tu mluví o natáhnutí? Jeden kamarád mě poprosil, zda bych mu neprodal jistou věc, tak jsem mu řekl, že mu jí dám zadarmo, to znamená, že dojdu na poštu a pošlu mu to za cenu dobírky... V čem máte problém?
Problém nemáme my. Dobírka je daleko dražší, než Doporučený dopis nebo Doporučený balíček. Kamarádovi bych poslal bez dobírky a zaplacené poštovné bych si případně nechal poslat na účet, pokud by mi o těch asi 50 kaček šlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.