Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem rádcům,
potřebovala bych se Vám svěřit a vypsat, dnes jsem uhodila svého syna, poprvé a strašně mě to mrzí. Byla jsem dneska asi nějaká unavená a podrážděná. Jeli jsme odpoledne do Brna nakoupit potraviny a komponenty na počítač, když jsem se ho ptala co si tam chce dát za OS a Office, říkal že W7 Ultimate a W8.1 Pro a Office 2013 Professional Plus, ale to že si stáhne, řekla jsem mu že to nebude stahovat a že mu koupím legální krabicovky, oponoval mi že ty Office jsou fakt drahý, ale jak mě bolela hlava, tak jsem po něm vyjela že o tom nebudeme diskutovat, celou cestu se mi divil proč jsem mu to kupovala, ale byl vděčný. Cestou zpět jsme se zastavili na benzince, šla jsem natankovat, on že umyje okna stěrkou, když šel vrátit kybl, nedíval se na cestu, vrazil do mě a polil mi džíny, vytočilo mě to a vrazila jsem mu facku, byl hodně překvapený, mlčky vzal peněženku a šel zaplatit, bylo mi to hrozně líto, musela jsem mít nějaké zatmění, za chvíli se vrátil s velkou kyticí kterou mi dal, strašně mě to dojalo, rozbrečela jsem se a objala ho. Když už jsme chtěli jet, pán co tankoval u vedlejší pumpy se mnou snažil navázat řeč, ale odpovídala jsem mu chladně a jeho pozvání na kávu odmítla. Hodně můžu mě oslovuje, když jsem pozvání přijala většinou mi byli nesympatičtí nebo jim vadilo že mám dítě, protože syn je pro mě to nejduležitější na světě, přibližně před 3 měsíci jsem přijala pozvání od muže který byl docela sympatický, ale když se dozvěděl že mám 15 letého syna reagoval úsměvem a větou "Takže ty sis nechala v 15 naš*kat děcko?" To mě znechutilo, zaplatila jsem a odešla. Po 3 týdnech jsem přijala pozvání od jiného muže, také byl sympatický ale furt mě vychvaloval "Krásná, mladá, uspěšná podnikatelka s hezkým vypracovaným tělem" dorazil to větou "Ty stejně musíš být taková mladá pěkně nadržená samička" zase jsem musela odejít. Poslední 2 měsíce nemám chuť na ty pohledy kdy mě svlíkají očima a snaží se mě zvát na kávu. Otce svého dítěte jsem naposledy viděla v 15, rodíče mě zakázali se s ním výdat a on potom neprojevil zájem že by syna chtěl vidět.
Děkuji, potřebovala jsem se vypsat. Syn mi poslední dobou dává strašně moc květin, prý protože mě má rád, a já doufám že mu to svoji mateřskou láskou oplácím stejně.
V současné době nás hodně funguje pod velkým tlakem a proto čas od času každý bouchne a to v situaci kdy to není vhodné. Chování Vašeho syna vzhledem k jeho věku je celkem neobvyklé (v kladném slova smyslu).
Ohledně partnerů je to těžké. Chování Vámi zmiňovaných mužů je nechutné. Určitě není pravda, že Vás nikdo nechce protože máte syna. Být v situaci kdy potkám potencionální partnerku podobného věku (předpokládám, že je Vám 30 let), tak bych s Vaším 15ti letým synem neměl žádný problém. Spíše naopak. To neberte jenom jako podporu, ale i jako realitu.
Stalo se a váš mladý to přežil velmi dobře. Nemá cenu si to v hlavě rozpitvávat stále dokola. Máte hodného syna. Jen dejte pozor, abyste ho později dokázala pustit do světa, za jeho životem Odhaduji, že je vám málo přes čtyřicet let. V tomto věku, najít fajn partnera, to je téměř nemožné. Mužové, kteří mají domov a své ženy milují, o vztah nestojí. Stojí jen o nějaký sexuální zážitek, "bokovku". A ti, od kterých žena utekla nebo je z domu vypakovala, určitě měla k tomu veliký důvod, že raději zůstala sama. A od takového chlapa, kterému žena nerozuměla, nechápala ho a byla špatná, vlastně to byla mrcha, raději honem dále. Protože se pak dozvíte dost strašné věci. Ale jen tak, mezi řečí najednou věci začnou dávat smysl a opravdový důvod je úplně jiný, než špatná povaha jeho ex.
Abych to shrnula. V tomhle věku slušní chlapi nejsou volní. Slušní se drží doma a těch, kteří hledají talíř a peřinu pár je. Ale ti, po čase začnou dělat přesně to, proč o domov přišli. Vlastní zkušenost.
Ta patnáctka mi nějak unikla
Dobrý den. Tady opravdu nejde o to, že Vám ujely nervy a syna jste uhodila. Poučte se z toho a snažte se lépe ovládat své emoce. Vy máte mindráky z chlapů a pak stačí třeba úplná malichernost a odnese to Váš syn. Myslím, že se synem nemáte problém, vysvětlit si toto, ale máte problém vyrovnat se sama se sebou a vztahy s muži všeobecně. Je třeba začít u sebe a svého chování vůči druhým...Aby to Váš syn třeba neodnášel čím dál častěji...To by vašemu vztahu určitě neprospělo!
Nechovám se takhle stále, tohle byla opravdu vyjimečná situace, nebylo mi dobře a navíc ty mokré džíny způsobily že jsem vypadala jako bych nebyla schopná udržet moč. Co se týče chlapů, moc to neřeším, čas ukáže a člověk až to bude nějméně čekat...třeba se nějaký ukáže, který překousne že mám syna a další dítě mu nemohu dát. Do vztahu bych se každopádně nehrnula.
Nechováš se takhle stále, ale stále si to nosíš uvnitř sebe. A občas to holt vypluje na povrch. Co se týká chlapů, většina jich nebude mít žádný problém s tím, že máš syna. Problém je asi v tom, s jakými chlapy, od kterých přijmeš pozvání, se stýkáš. A co se týká syna, snažíš se mu dokazovat svoji lásku tím, že mu dopřeješ všechno, co potřebuje, ale i to, co nepotřebuje? Nebylo by vhodnější brát ho jako rovnocenného partnera pro diskuzi?
Normální zkrat, který spraví normální omluva! Je vidět, že syn je dobře vychovaný, když reagoval kyticí. Takové zkraty máme občas všichni. A co se týká těch hnusných chlapů - Bohužel, žijí mezi námi, chce to jen rychle pryč od nich. Jsou to jen klasičtí obšourníci, jejichž množství bude narůstat úměrně tomu, jak budete stárnout. Ti slušní ale žijí také, ale je jich méně volných. Možná by to chtělo změnit prostředí, či obléct decentnější oblečení a začnou se hlásit. Nebo počkat na lepší životní období (když se moc" tlačí na pilu", tak to schválně nevychází a později ten pravý přijde sám, když to člověk ani nečeká. Ale vim, že i když máma miluje dítě sebevíce, málokteré rovnocenný partner nechybí. Mnoho štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.