Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych pracovat v Norsku, neporadil by mi někdo jak si mám tady z ČR najít práci v této zemi?
Děkuji za rady
nabídky -- norský úřad práce (v angličtině) tjenester.nav.no/...
vyhledavač přes EURES (zadat Norsko) ec.europa.eu/...
další odkazy na pracovní portály pro Norsko portal.mpsv.cz/...
Ja sice hrozne fandim lidem, kteri v sobe najdou odvahu a vyrazi hledat stesti za hranice, ale na druhe strane se placam do cela, kdyz se nekdo pta timto zpusobem. Davate tim jasne najevo, ze jste naprosto nepripraven. Pokud nemate titul a praxi v cenenem oboru, neumite jazyk a nemate kontakty, tak vas nikdo na dalku nezamestna. Vyrazite-li bez pripravy, utratite vsechny penize a za par tydnu/mesicu pojedete s holym zadkem zase domu, nebo s trochou stesti najdete job nekde v McDonaldu jako umyvac toalet.
Nez nekam vyrazite, polozte sam sobe otazku: "Proc by me mel nekdo chtit zamestnat?"
Píšete to za mě.
Někdo něco chce, ale není pro to schopný udělat nic. Chci pracovat v Norsku - hm, asi mě tato země něčím láká, protože proč bych jinak nechtěl pracovat třeba v Německu, u nás nebo kdekoliv jinde. Čekám v zahraničí pohádkové platy - jenže zrovna v tom Norsku jsou ceny 3x vyšší než u nás, takže plat už možná nevypadá tak pohádkově.
A navíc hledáte práci - uklizeče, zahradníka, zedníka nebo strojního inženýra, IT odborníka nebo lékaře?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.