Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci se zeptat je mi 16 let byl sem na oslavě narozenin kamaráda. Všem bylo 15. V jednu chvíli se všichni odebrali do jedné místnosti a já zustal s pár lidma jinde pak jsem se šel kouknout co sem tam děje a tam na posteli ležela holka která spala a dva kluci jí prstili. chvilku sem tam stál ale pak už sem musel domů a navíc sem věděl že by z toho mohl být problém tak sem raději hned šel domů. Znal sem tam jen jednoho kamaráda a jinak skoro nikoho ani nevim co to bylo za holku které se to stalo. myslíte že kdyby se to nějak nahlásilo mohl bych mít z toho nějaký problém. pak prý v noci když už tam zbylo jen pár lidí tak tam někdo i s tou holkou měl pohlavní styk ale o tom už skoro nevím protože tam sem že jo už dávno nebyl a tohle sem jen slyšel takže nevím jestli je to pravda i. Můžu z toho mít problém kdyby se tohle celé bralo jako znásilnění? Děkuji předem.
Škoda, že se v tu chvíli nenajde nikdo kdo by te divce pomohl, když je evidentní, že je mimo a nemůže se bránit, že?
doplněno 08.05.14 12:44:Jinak samozrejme pokud si divka všimla, ze byla znásilněna a ohlásí to, bude se zjišťovat kdo na oslavě byl a vy byste musel zapírat ze jste něco viděl, nebo vysvětlovat, proc jste to nenahlasil. Nenávidím když mám cerne svědomí, ale to vy asi taky...
Vzhledem k tomu, že tohle je klasifikováno jako znásilnění, tak ano. Měl bys problém. Nepokusil jsi se zabránit trestnému činu.
doplněno 08.05.14 12:46:Cuca - hezký povzdech, ale jak to odpovídá na danou otázku?
doplněno 08.05.14 12:50:Znásilnění není jenom pohlavní styk, ale veškeré sexuální praktiky, kdy se postižený z jakéhokoli důvodu nemůže bránit.
Pokuď byla ,,namol,,tak si to ani nebude pamatovat i kdyby došlo ke styku,jen se pak může divit,kde se nakazila pohlavní nemocí a nebo jak to ,že je v jiném stavu.Když neumí pít,ať na takové akce nechodí,protože se vždycky najde nějaký hajzlík,který toho využije a jiný tomu zase ze zbabělosti nezabrání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.