Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znásilnění ve spánku. Poraďte

Od: anonym12345 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat je mi 16 let byl sem na oslavě narozenin kamaráda. Všem bylo 15. V jednu chvíli se všichni odebrali do jedné místnosti a já zustal s pár lidma jinde pak jsem se šel kouknout co sem tam děje a tam na posteli ležela holka která spala a dva kluci jí prstili. chvilku sem tam stál ale pak už sem musel domů a navíc sem věděl že by z toho mohl být problém tak sem raději hned šel domů. Znal sem tam jen jednoho kamaráda a jinak skoro nikoho ani nevim co to bylo za holku které se to stalo. myslíte že kdyby se to nějak nahlásilo mohl bych mít z toho nějaký problém. pak prý v noci když už tam zbylo jen pár lidí tak tam někdo i s tou holkou měl pohlavní styk ale o tom už skoro nevím protože tam sem že jo už dávno nebyl a tohle sem jen slyšel takže nevím jestli je to pravda i. Můžu z toho mít problém kdyby se tohle celé bralo jako znásilnění? Děkuji předem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

5x

Škoda, že se v tu chvíli nenajde nikdo kdo by te divce pomohl, když je evidentní, že je mimo a nemůže se bránit, že?

doplněno 08.05.14 12:44:

Jinak samozrejme pokud si divka všimla, ze byla znásilněna a ohlásí to, bude se zjišťovat kdo na oslavě byl a vy byste musel zapírat ze jste něco viděl, nebo vysvětlovat, proc jste to nenahlasil. Nenávidím když mám cerne svědomí, ale to vy asi taky...

ladinpraha*
hodnocení

5x

Vzhledem k tomu, že tohle je klasifikováno jako znásilnění, tak ano. Měl bys problém. Nepokusil jsi se zabránit trestnému činu.

doplněno 08.05.14 12:46:

Cuca - hezký povzdech, ale jak to odpovídá na danou otázku?

doplněno 08.05.14 12:50:

Znásilnění není jenom pohlavní styk, ale veškeré sexuální praktiky, kdy se postižený z jakéhokoli důvodu nemůže bránit.

figurek*
hodnocení

4x

co myslíš. Jak je možné, že holka v takové chvíli nic necítí a spí, i když ženské orgány jsolu na pohmat velmi citlivé? Já jedno vysvětlení mám. Byla úplně našrot opilá nebo sjetá nebo obojí.

Nikomu nic neříkej, o věci nemluv a choď raději na civilizovanější oslavy.

bacik*
hodnocení

0x

Měl dotyčný ochranu? Co když za nějaký čas dívka zjistí, že je v jiném stavu? Pak by jsi mohl mít problém i ty. Zaplať pámbůh, že mám jenom syny a slušné.

asd*
hodnocení

0x

Už to prstění bylo znásilnění a ty jsi spoluviník, protože jsi nic neudělal a šel pryč. Měl jsi je okřiknout ať toho nechají, a když by neposlechli tak zavolat policii.

hodnocení

0x

Očividně to dos řešíš...

Mohla to bejt jenom zábava obou stran... Na večírcích se se děje kolikrát dost věcí je to hlavně o lidech.

hodnocení

0x

Pokuď byla ,,namol,,tak si to ani nebude pamatovat i kdyby došlo ke styku,jen se pak může divit,kde se nakazila pohlavní nemocí a nebo jak to ,že je v jiném stavu.Když neumí pít,ať na takové akce nechodí,protože se vždycky najde nějaký hajzlík,který toho využije a jiný tomu zase ze zbabělosti nezabrání.

anncajancca
hodnocení

0x

okamzite na PCR !

buss
hodnocení

0x

Přečti s v tr. zákoníku Nepřekažení a Neoznámení tr.činu.

wonderwall*
hodnocení

0x

Je mi 18, ale vidět to já i v dospělejší společnosti tak zakročím! Ať musím domu , nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]