Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaražené bradavky

Od: prob odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám takový problém, který mě již dlouhou dobu velmi trápí. S přítelem se milujeme, ale při sexu mi prostě nestojí bradavky, postaví se pouze, když mi je zima. Celkem se bojím, jestli to nebude mít negativní vlivy při kojení, protože, i když jsem v extázi, tak to s těmi bradavkami nic neudělá. Nevíte, čím to může být?

Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Ohledně kojení si nechte prsa zkontrolovat gynekologem nebo třeba laktační poradkyní. Existují bradavky normální, ploché a vpáčené.U normálních bradavek není problém, dítě se má za co chytit. U plochých a vpáčených by se v těhotenství měly používat formovače bradavek, které se vkládají do podprsenky a při kojení pak kojící klobouček, který nahradí krátkou bradavku a dítě se přisaje. U bradavek vpáčených lze uďelat i malý chirurgický zákrok. Každopádně to jestli žena bude či nebude kojit záleží hlavně na její informovanosti, ochotě a podpoře okolí. Spousta žen nekojí, protože nevěří tomu, že jsou schopné kojit. Svojí sestru jsem rozkojila, přestože všichni okolo jí zrazovali a opakovali furt málo mléka, slabé mléko atd. No a známá ta nekojila, protože na to byla moc pihodlná. Než by věnovala pár dní svojí energii kojení, byl pro ni přednější úklid a vaření. Nějak si nenechala vysvětlit, že nemůže odsávat 3x denně a cpát do dítěte UM, ale že musí kojit co nejčastěji a dítě dokrmit až na noc a za dva tři dny mléka bude dost.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Říká se tomu vpáčené bradavky, spoustu informací najdeš ZDE.

olaf71*
hodnocení

0x

tak se milujte v zimě, ale to zase někdy nestojí ten od naproti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]