Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychotesty-jak napsat odvolání

Od: petr® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer.

Nedávno jsem byl na psychotestech a dnes přišlo vyjádření, že jsem neprošel( což už jsem věděl). Mohu do 15 dnů podat návrh na přezkoumání závěru psychologa a chystám se to napsat. Proto bych chtěl poradit, jak to co nejlépe napsat. Také nechci ,aby to vyznívalo jako naštvání na předešlého psychologa, prostě aby odvolání nepůsobilo konfliktně. Zkoušel jsem na netu najit nějaké vzory nebo šablony, ale nic jsem nenašel. Kdyby někdo věděl, kde to najít a nebo poradil jak to napsat, budu rád.

Předem děkuji.

Možná si říkáte, další zoufalec co se naštval a odvolává se a nebo, že to stejně nemá cenu.Mě ale psycholožka na konci testů sama řekla, že se ještě o mě radila s kolegyní a řekla mi, abych zkusil napsat odvolání. Takže asi nějaká šance je.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O jaké psychotesty se jednalo? Nezkoušel jste doufám odpovídat podle pravdy? To se nedoporučuje - musí se odpovídat tak, jak si to tvůrce testu přeje, jinak není naděje na úspěch :)

Odvolání asi napsat v tom smyslu, že žádáte opakované absolvování testu pro možnou korekci/upřesnění předchozího výsledku. Chce to prostě být zcela věcný, rozhodně si odpustit v odvolání veškeré amoce. Psychologie prostě není exaktní věda, proto je také právo na přezkoumání závěru jiným psychologem umožněno. Btw. pokud bude přezkoumání dělat kamarád původního psychiatra, výsledek bude na 99% stejný.

hodnocení

Psychotesty k hasičům

soptik85*

Ahoj, napsala jsem ti vzkaz. Chtěla bych se tě na něco zeptat. Prosím, podívej se do vnitřní pošty. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]