Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Dneska jsem si blbec sundaval mikinu v autě a hnul jsem si při tom s krkem. Cítím ho na levé polovině a nemužu pořádně pohnout hlavou . To že bych se v autě pořádně podíval krkem do praváho zrcdcátka je dost bolestivé...
Zkusil jsem ibalgin a namazat fastum gelem a furt nic.
Poraďte na co bolavý krk.
Bolavy krk na nic, ale bolavemu krku pomuze spanek. Zitra to uz bude lepsi a po zitri to bude v poradku uz uplne.
Dobrý den, zkuste nějakou chemii (ibuprofen, atd.. nevím ty názvy, něco proti bolesti), večer si to namažte mastí na uvolňování svalstva a jděte spát, přes noc by to mělo být lepší. Zkuste si trocchu vzádu pomačkat - bolí to?
Když to tak do 3 dnů nebude moc ok, jděte za mudr, ten vás pošle za ortopedem, nebo přímo k němu, ale někteří obvoďáci taky pomůžou, ten vám dá picháka do zad, limec a bude vše ok ,
Pak by vám měl předepsat masáže, mě je po nich příští den docela blbě, ale vy můžete být odolnější
Ale zkuste jako první ty mastičky a pak až MUDR, ... taky bych potřebovala, sotva hýbám krkem, ale dokopat se tam
Tak zkuste, a mějte se!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.