Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolení za krkem

Od: david63® odpovědí: 4 změna:

Zdravim

Dneska jsem si blbec sundaval mikinu v autě a hnul jsem si při tom s krkem. Cítím ho na levé polovině a nemužu pořádně pohnout hlavou . To že bych se v autě pořádně podíval krkem do praváho zrcdcátka je dost bolestivé...

Zkusil jsem ibalgin a namazat fastum gelem a furt nic.

Poraďte na co bolavý krk.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bolavy krk na nic, ale bolavemu krku pomuze spanek. Zitra to uz bude lepsi a po zitri to bude v poradku uz uplne.

hodnocení

0x

Sám jsem to měl několikrát,jednou horší,jindy slabší.Opravdu to přejde samo 1-3 dny.Pokud je bolest silná,tal něco proti ní.Mě pomáhají 2 paraleny najednou a nebo šípky indometacin 100,ale ty jsou na předpis.

doplněno 07.05.14 19:10:

Samozřejmě čípky -ne šípky:)

petrat
hodnocení

0x

Mě pomáhá guajacuran (v lékárně bez receptu), dvě tablety na noc, uvolní se tím svaly.

A nebo tygří mast, namazat silnější vrstvu, zakrýt igelitem, a teplou šálu, případně i zahřát fénem.

A pak jednoduchý cvik- ve stoje, ruce u těla, kroužit rameny.

jamahu*
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste nějakou chemii (ibuprofen, atd.. nevím ty názvy, něco proti bolesti), večer si to namažte mastí na uvolňování svalstva a jděte spát, přes noc by to mělo být lepší. Zkuste si trocchu vzádu pomačkat - bolí to?

Když to tak do 3 dnů nebude moc ok, jděte za mudr, ten vás pošle za ortopedem, nebo přímo k němu, ale někteří obvoďáci taky pomůžou, ten vám dá picháka do zad, limec a bude vše ok ;), ;)

Pak by vám měl předepsat masáže, mě je po nich příští den docela blbě, ale vy můžete být odolnější *smich*

Ale zkuste jako první ty mastičky a pak až MUDR, ... taky bych potřebovala, sotva hýbám krkem, ale dokopat se tam *frajer*

Tak zkuste, a mějte se!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]