Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajimavá nabídka práce...neznáte tohoto člově

Od: znanekdotohotoc odpovědí: 9 změna:

Na jobsech jsem našel tento inzerát. Zajimavá nabídka práce, ale nezdá se mi ten plat který je za vedení kanceláře...není to nějaký podvod? Neznáte tuto osobu? Zkoušel jsem něco najít na webu...jestli někdo o něm něco nepíše ale nic...

Děkuji za případnou radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dneska všude chtějí maturitu a mladé atraktivní lidi. Proto mi nesedí vyučení a ten věk. Zdá se mi, že chtějí prostě zlanařit kohokoliv, proto nedávají žádné mantinely, aby se přihlásilo co nejvíc žadatelů. Dále mě překvapuje ta rozmanitost práce: znát něco o stavebnictví, nábytku, reklamě, elektronice, realitách...to opravdu není standardní požadavek.

Podle mě to bude zaručeně kulišárna. Zažila jsem něco podobného, je to už ale nějaký ten rok zpátky. Inzerce v deníku, hledají lidi pro práci v kanceláři, nabízejí služební auto, firemní mobil, obojí i k soukromému použití. A plat 30 tisíc. Nebrala jsem to nijak moc vážně, ale smluvila si schůzku. Aspoň budu vědět, co to obnáší.

A bylo to obyčejné letadlo. Složit firmě peníze a hledat další nešťastníky, kteří učiní totéž. Aby mě "zaměstnali", pán si bezostyšně řekl, ať jim složím 24 tisíc, pak tam mohu "pracovat". Rozzlobila jsem se, práskla dveřmi a od té doby, když vidím podobnou nabídku, už vím, co si o ní mám myslet.

Klidně tam nezávazně zajděte, hlavně se nedejte nahnat do něčeho, co nechcete. Jaga.

joensu*
hodnocení

1x

Myslím,že náplň práce je prodej po telefonu.

lidus*
hodnocení

1x

Jděte na pohor a tam se nejspíš dozvíte, že jde o nějaké finanční služby- budete hledat lidi na pojistky, volat na všemožná čísla-plat bude podle toho kolik lidí naženete. Pokud to není přímo na ŽL tak většinou je plat do 10 000-i ty si musíte zasloužit, další peníze podle uzavřených smluv. Dcera byla na podobných inzerátech a vždycky šlo o toto.

iz*
hodnocení

1x

Tihle "podnikavci" vždycky inzerují v nabídkách práce, ale většinou jde o podnikání vlastním jménem a na vlastní náklady. Pan Bc. Radek Lasák má poměrně široký záběr a podle mne i zajímavý vývoj.

Zatímco lednu nabízel "práci v kanceláři za 25 až 40.000", v 2. půlce února hledal práci jako skladník v Prostějově, v březnu už nabízel úvěry až do 200.000 Kč, od 3. března všude možně nabízí "práci v kanceláři", dále nabízí zateplení domu, leasing, ...

------- Je-li jeho jednání v pozici "zaměstnavatele" stejně korektní jako informace v inzerátech (Bc. podle mne není absolvováním VŠ), musí být radost pro něj "pracovat".

---- "Hodíte-li" si do Google postupně v uvozovkách jeho jméno, adresu, telefon/y a e-mail, získáte další informace.

Radek Lasák, 796 04 Prostějov, Václava Špály 4068/7 Tel.: 732 142 686 (u nabídky práce na Jobs.cz), 723 714 788 (v ostatních inzerátech) E-mail: LasakRR@seznam.cz

znanekdotohotoc
hodnocení

ahoj, já myslím, že to nemusí být podvodník, jenom ti neříká všecko... ;) třeba povedeš kancelář nabízející pojištění, a ten plat se bude odvíjet od počtu získaných pojištěnců...

hodnocení

0x
Myslím si, že to bude nějaká levarna, už jen proto, že hledají člověka bez maturity. Vyklube se z toho podle mě nějaký podomní prodej. Ale nejlépe to zjistíte, když tam napíšete.

ukulele*
hodnocení

0x

Práce cesťáka, co by to mělo být jiného. Ta kancelář je vějička a pak ti řeknou že můžeš mít největší kancelář na světě a ukážou z okna ven...

znanekdotohotoc
hodnocení

Děkuji všem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]