Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlet spolu nebo každý ve svém-pro a proti

Od: judita71* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,mám přítele,oba jsme už 10 let rozvedení,spolu jsme2,5roku.Nechce,abychom spolu žili,trávíme spolu jen víkendy.Říká,že bychom si za chvíli lezli na nervy.Mě to trápí,stále jezdím jen já za ním,sbalím tašku,v pátek nebo v sobotu odjedu a v neděli se vracím domů.Cítím se u něj ale jako návštěva,ne jeho partnerka,spíme v obýváku,který je průchozí,žádné soukromí.Bydlí s ním ješte jeho 3 dospělé děti.Já nevím,jak mu říct,jak moc mi to vadí,bral by to jako výčitky.Nevím co dělat,zůstat s ním nebo se rozejít.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý večer. Pokud přítel nechce společné bydlení a pokud jste jen Vy, která jezdí za ním a navíc nemáte ani své soukromí, záleží na tom, co si od takového pokračování vztahu, slibujete. Pokud nechce sám na své životě nic měnit, pak se s tím buď smiřte a ve vztahu pokračujte jako doposud, nebo vztah ukončete. Pokud toužíte po společném, rodinném životě, pak si najděte vhodnějšího partnera. Tento asi názor nezmění a Vám to takto přestává evidentně vyhovovat. V každém případě s ním o tomto komunikujte naprosto otevřeně a tak, jak to cítíte.

hodnocení

2x

Každý zvlášť.

iz*
hodnocení

2x

Nikomu nemůžete nic vnutit proti jeho vůli. Váš přítel se evidentně nechce vázat a podle mne Vám to dává dost jasně najevo. Je jen na Vás, zda se přizpůsobíte nebo zda zvolíte něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]