Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup zboží

Od: cyrylyly odpovědí: 3 změna:

neco jsem objednal když za to chteli 5500 ... dal sem vyřídit atd atd.. potřebovali naky papiry atak , a tedka koukam ze uz stoji 6200 ta vec , ja to mam za tu cenu když sem to kupoval ja ne? mam to i v emailu jakoby ze moje objednavka bla bla je na cenu 5500.. spol. homecredit mi totiž zaslala staré formuláře, a paní mi řekl že od 1.5 jsou již jiné at to pošlu zas , jenže obchodnik ma cenu již ted 6200 .. ale i v emailu mám objednavku na 5500 , jak to tedy je? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prostě trvejte na prodejní ceně!

hodnocení

0x

Obchodník nabízel zboží za 5 500 kč, vy jste s touhle cenou objednal. Obchodník je povinen vám podle potvrzené objednávky zboží dodat. Potvrdil 5 500 kč, musí ho za tuto cenu dodat. Nemůže měnit to, co potvrdil.

buss
hodnocení

0x

Není to tak jednoduché, zboží za tu cenu již třeba doprodal a obdržel nové, dražší. Měl by to mít ošetřené v podmínkách, upozornit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]