Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ÚP /nižší částka

Od: maydacs odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat jak je možné že ÚP poslal na účet poslední zbývající částku cca o 500,- nižší i když mám jasně napsané,že po dobu 5ti měsíců budu brát 7133,-

děkuji za odpověď Marie H.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou dvě možnosti - první možnost: pobíráte po celou dobu stejnou podporu. Ukončíte-li poslední zaměstnání před zařazením do evidence uchazečů o zaměstnání bez vážného důvodu sami nebo dohodou se zaměstnavatelem, činí výše podpory v nezaměstnanosti 45 % průměrného měsíčního čistého výdělku.

Druhá možnost ---výše podpory v nezaměstnanosti činí první 2 měsíce podpůrčí doby 65 %, další 2 měsíce 50 % a po zbývající podpůrčí dobu 45 % průměrného měsíčního čistého výdělku nebo vyměřovacího základu

Jestli se stala chyba, vám zodpoví pouze na úřadu práce

nemůže hrát roli poměrná část měsíce, kdy část měsíce je ještě 65% a posledních x dnů už za 50%?

iz*
hodnocení

0x

Napadlo mne totéž, co Claymana, poslední výplata mohla být už jenom za část měsíce. Kdy přesně jste se na ÚP zaregistrovala?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]