Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zase jsem to pokazila

Od: myvalek18* odpovědí: 8 změna:

Ano máme s přítelem první výročí no chtěla jsem mu koupit dárek, zašla jsem do Levných knih a koupila mu CD, měly to být romantické hity z filmů ale je to úplně něco jinýho než jsem chtěla. Nezpívá se tam a je to prostě ,,stará dechovka" Tak a teď už fakt nevím, co mám dělat jako prachy na novej dárek nemám a tohle mu dát nemůžu protopže on tuhle muziku nesnáší. Takže jsem zkazila naše výročí jako ostatně všechno. No jen jsem se potřebovala vypsat. příteli jsem to říkala a prý to nevadí ale mě to mrzí chtěla jsem mu udělat radost a jako vše jsem to pokazila.*zed*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

5x

Tak zbývá jen romantická procházka ruku v ruce a líbačka, hlavně klídek, smích a pohoda, to je nejlepší výročí a ne nervy ze zkaženého dárku, každý chlap má rád pohodovou holku, s kterou se zasměje, i tomu, že se nevyvedl dárek, taková pařba na starou dechárnu, ještě byste se u toho mohli pěkně pobavit, můžeš na to zkusit lehce svůdný taneček a bude to jeho nejlepší dárek*uspech*

myvalek18*
hodnocení

Tak to je dobrý nápad zrovna jsem mu to navrhla a je nadšenej díky moc, určitě zkusíme jak líbačku v parku(tedy provedeme) tak i tanec na dechárnu*vtip*

maxwell*
hodnocení

0x

Jo,jo síla vztahu není v darech ale ve vzájemném pochopení a toleranci. Pokuď bych byl v kůži vašeho přitele, a opravdu bych vás ... z jeho strany bráno... miloval, tak by mi to opravdu nevadilo. Vykašlete se na to, Vemto ho do restaurace, dejte si dobrý jídlo ... láska opravdu prochází žaludkem ... něco dobrého na pití, a uvidíte že vás bude mít rád ne stejně ale dokonce více. ;)

myvalek18*
hodnocení

Jsem chudá studentka na restauraci nemám eníze ani na dárky

malvinka*
hodnocení

0x

Pokud tě to ještě trápí a máš účtenku, tak zkus výměnu za jiný titul.

Jo, jo. To je nejlepší ;) Nedělají problémy, vezmou ti to zpět bez řečí *ua*

doplněno 06.05.09 21:00:

A prosím tě, co jsou to za řeči že jsi to ZASE zkazila?! Co to říkáš za nesmysly?! To co děláš, děláš protože jsi o něčem přesvědčená a děláš to jak nejlépe umíš *hej* Někdy, ale opravdu jen někdy to nevyjde tak, jak sis myslela. Ale to nejen tobě, to každému. A taky jak to bylo Nenajde se člověk ten, aby se zalíbil lidem všem? To není jen o tobě. Všechno co uděláš, má svoje důvody a ty si můžeš v pohodě obhájit. A taky nebuď vztahovačná. Když ti někdo odporuje, nechce tě napadnout, chce diskutovat a ty si svůj postoj v klidu obhaj. Bez rozčilování, bez sebetrýznění a pochybování o sobě vytáhni svoje argumenty. A už předem neprohrávej, nevzdávej sama sebe. *bum*Spousta lidí se děsí těch, kteří zvednou nohu ke kroku a než došlápnou, už se litují a jsou přesvědčení, že to je blbý krok. A dopadne to tak, že jim samým na sobě vadí, že když jdou, tak dávají jednu nohu před druhou. Nepochybuj tak o sobě! Vše co uděláš blbě se dá napravit, nic není konečné řešení. Nic!*ua*A taky nic nestojí za to, použít to slovíčko ZASE jsem to zkazila. Drž se a nedej se nikomu.Ani životu, ani sama sobě! *palec*

biscuitgirl*
hodnocení

0x

He he, celkem mě to pobavilo z toho důvodu, že já jsem svému příteli koupila to stejné CD ( z Levných knih a myslela jsem, že jsou tam songy z filmů ) a bylo pro mě taky celkem překvapení, když jsme ho společně poslouchali při svíčkách, že tam není to co očekávám :) Taky jsem byla trochu vyděšená, co jsem to koupila ( ale pak mě to docvaklo - za 29 Kč nebo kolik to stálo - nemůže člověk koupit CD s originál soundtrackama ... ), ale přešli jsme to s přítelem s úsměvem :) Já jsem řekla, že jsem myslela, že to bude něco jiného, jemu to nijak nevadilo ikdyž tuto muziku taky moc nemusí ... :) Takže pohoda ;) PS: Byl to dárek ode mě k Valentýnovi a určitě nám toto nepovedené CDčko společné chvíle nepokazilo. Takže hlavu vzhůru a ber vše s úsměvem :)

camelot*
hodnocení

0x

Krasny vecer. Devenko, nejlepsi darek pro Tveho pritele bude poradny oralni sex.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]