Nejste přihlášen/a.
Daobrý večer. Chtěla bych se zeptat. před pár dny jsem si zakoupila v ok elektro pračku na splátky. Financoval to cetelem. Šlo o nějakou tu kreditní kartu. Nyní bych chtěla odstoupit od smlouvy , pračku si nechat a zaplatit dlužnou částku, co mi cetelem zapůjčil. Po kumunikaci s cetelemem mě cetelem odkázal na prodejce, kde jsem pračku zakoupila. Na netu jsem našla formulář, kde je potřeba u prodejce zaplatit kupní cenu zboží a prodejce vydá papír o tom že zboží zaplaceno.Ale nějak mi nejde do hlavy to, proš mám tu částku uhradit prodejci a ne cetelemu? Přeci když uhradím prodejci cenu, zůstane mi stejný dluh i u cetelemu, takže bych to zaplatil dvakrát, jak cetelemu, tak prodejci.Nebo se nějak mezi sebou vyrovnají? Díkyy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.