Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda v knihkupectví - Názor

Od: september odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda tu někdy někdo neměl brigádu nebo nepracoval v knihkupectví, např. Luxor. Zítra nastupuji na brigádu a chtěla bych se zeptat, co od toho čekat, zda je to náročná práce a co se hlavně dělá, jakékoliv informace bodnou.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

nošení a počítání knih,doplňuje do regálu ,radí zakazníkům ,možná práce u pokladny,večer uklízí

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Tak ono bys měla vědět, co bude náplní práce ne?

Neplánují třeba inventuru? Protože si nemyslím, že by na prodejnu vzali někoho o kom neví, jaké znalosti v oboru má.

september
hodnocení

Vím, co bude v náplni práce, ale chtěla jsem se zeptat někoho, kdo s tím má zkušenosti, co přesně se dělo a jeho zážitky. A na prodejnu mě vzali jako brigádníka ze střední, znalosti v oboru jsou značně omezeny počtem přečtených knih a navštívených knihkupectví ;D

tiffany*

Hlavně nezačíst se :)). Raději už běžte spát, ať jste ráno jako rybička, určitě to zvládnete. Já bych to brala hned

iz*
hodnocení

0x

Tak jak to šlo v knihkupectví? Podle mne to musí být příjemná brigáda.

september
hodnocení

Vlastně dobře :) Kolegové jsou příjemní a fajn, se zákazníky jsem zatím taky problém neměla. Jediná nevýhoda je asi v tom, že člověk prostě stojí většinu směny na nohou a občas z toho ty nohy i záda dost bolí. Jinak je to hlavně o komunikaci se zákazníkem, nerada se bavím s cizími, ale zvládám to :D Ještě nedostat mrtvičku pokaždé, když zazvoní telefon a bude to cajk :D

A děkuji za optání ;)

lmgify
hodnocení

0x

Ja jsem taky takovy kniho-uchyl, takze by se mi prace v knihkupectvi libila. Bohuzel si umim predstavit, jake tam jsou asi penize a tak to zrejme pro me zustane navzdy jen sen, ktery se v lepsim pripade splnim na par tydnu nekdy v duchodu az budu financne zajisten *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]