Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

9ti létě dítě na koncert kabátu... názory?

Od: martina* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den zajímali by mě vaše názory co si myslíte o tom ze devítiletý kluk půjde na koncert kabátu, já si myslím za na tuhle skupinu má dost času kort na takový koncerty, nemusí koukat na uchlastany sprostý rockery... Ještě dodám ze kluk ke jinak normálně neposlouchá... Chce tam jen proto že se kapela líbí jeho mamince která tam chce vzít jeho, pak 7leteho syna jejího přítele a 5leteho syna kterého má také z minulého vztahu... Diky za názory

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Maminka, místo peněz za lístky, by si měla zaplatit hlídání tří dětí (pochopila jsem dobře, že sebou chce vzít 9, 7 a 5 let?) Vůbec si nedovedu tyto děti představit u tak hlasité muziky a v prostředí rozjetých dospělých, včetně paní. Paní asi není úplně dospělá, když děti chce do takového prostředí. Tohle by mělo být trestné! ;) A to Kabáty miluji!

martina*
hodnocení

Děkuji, kabáty mám také jinak ráda... A ano takhle malé děti chce vzít sebou, já bych je tam nikdy.nevzala na to mají dost času
zvidavajanca*

babko,

vzpomínám si na reportáž z loňských Masters Of Rock, kde si dospělí vzali dítě - někteří i v kočárku! :-O

Prostě věková hranice - na takovém festivalu 15 let minimálně. Ideálně 18 let ať tam nejsou problémy s nelíváním dětem (přece jen v těch frontách na pivo každýho kontrolovat).

hodnocení

0x

Ty děti to bavit nebude, budou chtít domů.

hodnocení

0x

Ani omylem. I kdyby tam byli samí slušní fanoušci, tak v jejich písních je toho dost, co by nemusely slyšet dětské uši. Být pořadatel, ani to nedovolím.

olaf71*
hodnocení

0x

chudáci děti, poslouchat Kabáty. rambajz to bude velkej, zážitek pro mnohé také, pro ty děti možná ne. mě po roce začli Kabáti lézt krkem. moc rychle se mi to oposlouchalo.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

A to se nebojí, že se děti v davu stratí, někdo je zašlápne. Nejsem dítě a se svými 150 cm se docela bojím i já, že mě někde ušlapou. A to jsem soběstačná - když se ztratím, najdem se se zbytkem po telefonu případně nějak přežuju, ale co takové malé dítě? Někde si dřepne, začne lítat kam jen to jde, volat mami mami a nic z toho.

Nehledě na ten hluk, opilce...

hodnocení

0x

Já bych to tak hrozně neviděla, i když těch 5 a 7 let je sakra málo. Např. ve Finsku je běžné, že metalové kapely poslouchají děti. Určitě bych dbala na pořádnou ochranu uší, bez špuntů ani ránu, a pohyb v místech, kde se děti nemůžou ztratit. Zároveň můj názor vyplývá z toho, že mnohé děti, co mají internet v mobilu (nebo nejsou hlídané na počítači), se docela pravidelně dostanou k daleko horším věcem, než jsou Kabáti. A nakonec - reklamu s málo oblečenou paní s vrtačkou v ruce a se sloganem "postavíme vám cokoliv" považuji za vulgárnější než metalovou hudbu. Střílečky ve filmech mi taky vadí daleko víc.

hodnocení

0x

no, když si vezmu, že koncert Karla Plíhala byl zahájen upozorněním pořadatele, že je nevhodný pro děti deseti let... tak nevím, nevím, nakolik by prošli Kabáti *nevi* *smich* já osobně bych je nebrala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]