Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocenská

Od: dana78 odpovědí: 3 změna:

Chci se zeptat, marodím dlouho už a momentálně jsem celou dobu na přechodné adrese a potřebovala bych jet na týden či aspoň na 3 dny domů kde mám trvalé bydliště kvůli 60 mého otce. Když si dojdu k doktorce, aby mi to napsala a dala vědět na sociálku, může mi to umožnit nebo nemůže? Mé kamarádce to doktorka třeba umožnila. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Řrkněte to své lékařce,že by jste na týden chtěla za otcem.To bohatě stačí.

iz*
hodnocení

0x

Nepíšete, co Vám je, ani jaký máte léčebný režim. Změnu pobytu Vám ošetřující lékař povolit může ale nemusí. Záleží na jeho zvážení. Ale za zkoušku nic nedáte.

hodnocení

0x

Je-li Váš praktický lékař alespoň trošku normální, stačí k němu zajít a nahlásit že budete určitou dobu na jiné adrese. Je ovšem potřeba udat přesnou adresu,označenou nejlépe vaším jménem a dob po kterou se tam budete zdržovat. Ovšem záleží na povaze nemoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]