Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatne nalady

Od: janina4 odpovědí: 7 změna:
Dobry den, uz hodne dlouho mam hrozne vykyvy nalad. Je mi 18 let misto abych se radovala ze zivota tak porad premyslim nad blbostma. Kdyz me tahle nalada prepadne nedokazu s nikym mluvit a kdyz uz jo tak jsem nekdy i dost protivna. Casto me prepadavaji uzkosti kdy treba 15 minut v kuse brecim. Mam pritele ten se mi snazi nalady zlepsovat a tak ale taky ho to uz musi dost stvat. Vubec to nedokazu ovladat jsem hrozne precitlivela...cetla jsem ze je dobry pit treba medunkovy caj ale to mi teda moc nepomaha...docela me laka si poridit nejaky prasky ale vim ze to neni vubec dobry...jenze ty vykyvy jsou nekdy fakt k nevydrzeni casto bezduvodne nebo staci uplna malickost a dobra nalada je pryc...vubec nevim jak se jch zbavit :(...neni to ze bych se rada litovala a chtela aby me litovalo i okoli to vubec...proste to je ve me jak bomba a kdyz vybuchne nedokazu tomu zabranit

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Janino a konzultovala jste svůj problém a tyto stavy s lékařem? Možná by Vám pomohlo obrátit se na psychologa a hledat příčinu toho, co Vás trápí a co sama nezvládáte a neovládáte..Popřemýšlejte o tom..Partner by Vás jistě podpořil..Nepodceňujte to, aby se tyto Vaše stavy nezačaly stupňovat..

hodnocení

2x

Ikdyž je vám 18 let, asi puberta ještě neskončila. Hormony, jejich tvorba a jejich vstřebávání není stabilizovaná. Puberta je období, kdy se navenek projevuje nesrovnalost v jejich působeních. Chování v pubertě je právě proto tak nevypočítatelné. Ještě chvíli pracujte s vůlí, volními schopnostmi, sebeovládáním a když se nic nezmění, bude to chtít odborníka. Lékaře.

skywalker*
hodnocení

1x

Dobrý den, berete antikoncepci? Případně odkdy? Měnila jste ji někdy?

emilka12*

Nech si prověrit štitnou žlázu :

kejki
hodnocení

0x

Třezalka opravdu funguje, pak už zbývá psychiatrie a psychoterapie.

janina4
hodnocení

O te jsem uz cetla ale pry neni dobra pro alergiky a ja jsem...

hodnocení

0x

Před tím než si necháte napsat léky psychiatrem, vyzkoušejte volně prodejné proti úzkostem - tekutý Novo-passit, tabletkový Anxiolan, Kneipp třezalka či zcela odlišný Guajacuran (zde pozor na řízení auta)

Ve většině přírodních přípravků "na nervy"je obsažena účinná třezalka -- pozor, nemá se užívat společně s hormonální antikoncepcí a některými léky. Jestli něco užíváte, zeptejte se raději lékaře, zda můžete třezalku užívat

více diskuze poradte.cz/...

doplněno 02.05.14 14:03:

Záleží zda jste alergická konkrétně na třezalku ----asi by to chtělo vyzkoušet na menší dávce. Jak jinak zjistíte, že máte alergii právě na třezalku?

doplněno 02.05.14 14:08:

a souhlasím s ostatními, vyhledejte raději odbornou pomoc a nechte si udělat vhodná vyšetření

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]