Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, dříve jsem měl v 15 letech nějaké menší problémy s policií, nějaké přestupky - drobnější krádeže, bylo jich více. byl jsem několikrát u výslechu.
Myslíte si, že mám šanci se dostat k městké policii? V rejstříku nemám nic, ale v počítači si vše najdou.
Co si o tom myslíte?
Děkuji pěkný den
Jde to někde zjistit, ještě než bych se tam zkoušel hlásit.
Čistý trest. rejstřík mám, ale v ninulosti jsem měl problémy, bohužel
a jéé, tady je zase rádců "znalců"!
Píšete, že se jednalo přestupky, čili menší krádeže (do 5tis. Kč). Tudíž trestní rejstřík máte čistý. Některé městské policie si nechávají zjistit zprávu z místa bydliště, kde příslušné obvodní oddělení sdělí, jestli jste v jejich evidencích za posledních cca. 4-5 let veden pro nějaký trestný čin či přestupek. Tudíž bych se zkusil optat na příslušném obvodním oddělení, jestli jste stále v evidenci. U přestupků se to eviduje tuším 5 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.