Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obejmu učitelku

Od: zeroidentity odpovědí: 15 změna:

Zdravim,

Libi se mi moje ucitelka telocviku, nejen vzhledove ale i povahove. Je mlada krasna. Rozhodl jsem se ze za ni ke konci roku zajdu a reknu ji ze ji mam rad a obejmu ji. Jsem plne rozhodnut.

Jak by jste se v takove situaci zachovali Vy?

Diky.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Je mladá - o kolik jste Vy mladší?
Jestli to vezme pozitivně, bude to brát jako přátelské objetí od mladšího kamaráda. Pokud v tom ucítí náznak sexu, bude z toho mít legraci a Vás ztrapní. Anebo ji to nepříjemně překvapí a dostanete výchovný políček.
Protože pokud je opravdu mladá a krásná, tak má jistě i jiné obdivovatele, kteří ji zcela jistě vyhovují více než Vy, jakžto žák či student...

Sice jste rozhodnut, ale zkuste své rozhodnutí ještě zvážit, nevidím ve Vašem činu žádné pozitivní pokračování...

hodnocení

0x

Objala bych ji ;)Jednoduchá odpověď na jednoduchý dotaz:-D

doplněno 30.04.14 22:11:

Říkávala jsem jim s úsměvem,že mě to těší a že je mám také velmi ráda ;)

zeroidentity
hodnocení

Ano, ale spiš myslim jako kdyby vy jste byla ucitelka a nejaky student by vam rekl ze vas ma rad a objal by Vas. Jak by jste se zachovala?

olaf71*
hodnocení

0x

jak se má zachovat v téhle situaci kdo? objímající, objímaný, nebo přihlížející?

zeroidentity
30.04.14 22:09
hodnocení

Objímaný.

pohanka*
hodnocení

0x

Jestli to tak cítíte, tak proč ne. Třeba ji tím potěšíte, že vyjádříte své city, ale na aby jste ji chtěl potom nějak pronásledovat. Tím to pro Vás skončí. Je to na konci roku, na rozloučenou. Zároveň ji ale můžete poděkovat za její výchovnou činnost, kterou Vám věnovala během školního roku. Jsme v Čechách a doufám, že nejsme tak zpitomělí jako za oceánem, kde by to mohli vzít jako harašení. Jinak, když člověk bilancuje svůj život /to máte ještě za dlouho/, tak většinou člověk lituje toho, co v životě neudělal. Takže já vám fandím.

doplněno 30.04.14 22:16:

Jenom neporadím, jestli obejmout před svědky, nebo o samotě. Zase tak jednoduché to není, ale prostě vyčíhnout tu správnou situaci.

ria*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

mohu se zeptat o jaký ročník jde? Základka? Střední? Co od toho čekáte? Nějaký vztah? S tím se asi můžete rovnou rozloučit.. :) Upřímně myslím, že zrovna nadšená nebude, ale jestli je konec roku a poslední rok na škole, tak to zkuste.

zeroidentity
hodnocení

Kvarta, gympl.

hodnocení

0x

Píšete, že jste plně rozhodnut. Tak nač se ptáte?

Osobně bych zůstala u platonické lásky... Nejpravděpodobnější je, že pokud paní učitelku obejmete a vyznáte jí lásku, tak se paní učitelka na Vás podívá shovívavě a odstrčí Vás... Přinese to jen ponížení a zklamání...

hodnocení

0x

Spis mi nejde dohlavy prakticke provedeni?

Jak se k ni chces dostat do takove blizkosti, aby se Ti obejmuti zdarilo?

Kdyz po ni skocic cca z metru, tak zafunguje obranna reakce, uskoci, odstrcite, da mezi vas ruce. Pokud to nahodou stihnes, bude to spis vypadat jako napadeni, nez objeti. Kdyz na to pujdes pomalu, dost mozna Te v tom rovnou zabrani´, pac nebude vedet, o co Ti jde, kdyz ji to predem nereknes. Kdyz se nejprve pokusis dodstat pomalu do jeji blizkosti, automaticky bude couvat, dokud bude moci a pak ji to bude hodne neprijemne a zaroven to muze citit jako natlak.

Prakticky jediny zpusob vidim v predem ji to oznamit a tim ji das rovnou moznost s tim souhlasit nebo to zatrhnout.

ps. Objimat (strizlivy) ucitelku mi prijde divne tak jako tak.

hodnocení

0x

Jestli ji máte doopravdy rád, tak to nedělejte. Přivedete ji tím do velikých rozpaků. A když přidáte vyznání, nasadíte ji do hlavy velikého brouka. Vždycky, když vás potká, zatrne jí a bude hledat řešení. Buď se vám bude vyhýbat nebo udělá obranný postoj. Ale ikdyž se bude usmívat, zkomplikujete jí život. Jestli ji máte rád, nemyslete na sebe, na to co chcete vy. Myslete na ni, že to nesmůže a ani nesmí příjmout.

figurek*
hodnocení

0x

Pomalu k ní přistup, jednou rukou ji vezmi kolem ramen, druhou ji uchop za ruku, pomalu se k ní nakloň, dej jí pusu na tvář a řekni : Děkuji paní učitelko.

Hlavně žádné násilí. Nesmíš se po ní sápat jako lovec lebek. Jak začneš příliš tlačit, žena se začne bránit a pak si od tebe bude držet odstup a už nikdy tě k sobě nepustí.

A taky nezapomeň, že je to tvoje učitelka. Postupuj opatrně, ať kvůli tobě nemá problémy v ředitelně.

zeroidentity
hodnocení

Tak to nevim jestli dam. Polibek uz se mi zda osobnejsi a s polibkama moc velkou zkusenost nemam.

Pokud k ní něco cítíte,asi bych neobjímal,ale spíš něco řekl a pak by se vidělo.

Jern tak přistoupit,obejmout,to se mi zdá dost rychlé,kdoví,zda by to nechápala jako recesi nebo sázku spolužáků.

iz*
hodnocení

0x

Jenom jí chceš říct, že ji máš rád, nebo ji opravdu máš rád? Pokud to druhé, mysli především na ni a nedělej jí žádné problémy (neobjímej ji)!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]