Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle zabírají léky na TROMBOZU?

Od: mroki odpovědí: 3 změna:

V utery mi byla mi diagnostikována flebotromboza - hluboka zilni tromboza v lytku z vyronu kotníku nebo ze sádry, v utery jsem dostal injekce, ktere si mam pichat 2x deně a warfarin. Chci se zeptat jak rychle by to mělo zabrat? pořád mě docela dost bolí noha, s prsty mohu jen omězeně hýbat a chodidlo je nateklé, když ležím nebo mám nohu zvedlou není to tak hrozné ale při chůzi o holích ji téměr nemůžu napnout bolí to více. Je to normální nebo už to mělo zabrat. Případně zda může i při léčení trombozy dojit k plicni embolii. Děkuji za odpověd prosím jen seriozní odpovědi, už jsem z toho i tak dost na nervy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Manželka měla i přes injekce a warfarin bolesti asi dva a půl měsíce.
K plicní embolii dojít může, pokud se v žíle uvolní krevní sraženina.

hodnocení

0x
Došly mi injekce, takže 2 dny je neaplikoval. Noha mě začala fakt hodně bolet, hlavně když byla dole. Dostal jsem další várku injekcí, ale jen jednou denně. 2-3 další dny to bolelo určitě skoro stejně, dal už si to nepamatuju. Je to rok... Na vašem místě bych vydržel do pátku a případně zavolal v patek lékaři na konzultaci. Budete klidnější.

hodnocení

0x

Problémy s bolestivou a déletrvající trombozou se už tady několikrát probíraly. Zadejte do horního modrého okénka -tromboza- Tím se dostanete do archivu, kde se tenhle problém řešil. Nepíšu to proto, že se mi nechce odpovědět vám, ale soubor odpovědí je tam obrovský. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]