Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi syn matematikáře-jak být víc než

Od: adelkatera odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám takový strašně trapný dotaz. Líbí se mi syn našeho matematikáře. Učitel ví, že já se jemu synovi líbím, ale jestli to ví i o mě, nevím. Já i jeho syn o sv náklonnosti víme a jsme něco mezi kamarády a vztahem. Jde ale spíš o to, že on se mi strašně líbí, ale třeba když se ráno probudím, nejsem si tím jistá. A když jsem s ním, ne, že bych se ho štítila, ale mám takový zvláštní pocit...Asi to bude tím, že jsem ještě kluka neměla a hlavně se strašně bojím, že neumím líbat atd. Všude se sice píše, že není žádné pravidlo apod., ale přece když někdo řekne, že někd dobře líbá, musí snad vědět proč a umět to nějak rozeznat, ne? Je mi to trapné, ale pořád míň než se zeptat na o někoho v okolí, protože většina v mém věku už řeší hodně pokročilejší stadium vztahu..no však víte..Prosím nesmějte se mi :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

"většina v mém věku už řeší hodně pokročilejší stadium vztahu.."

V tvém věku, t.j. ve 14 letech, ta většina řeší nejvíc to, jak se vytáhnout před spolužáky. O opravdovém vztahu se nemluví, ten se prožívá. Takže se do ničeho nenuť, nikam nepospíchej. Nic ti neuteče. Hodnocení a komentáře spolužáků vůbec neber vážně.

adelkatera
hodnocení

Já se do ničeho nenutím. Ráda bych prožila sním njaký vztah, ale problém je, že on se do ničeho nemá a měje blbé dělat první krok.

figurek*
hodnocení

0x

Žádné strachy. Líbání se ti možná bude líbit, ale možná taky ne. Většina holek snáší dlouhé a vášnivé polibky dost špatně a někteří kluci taky. Si myslím, že pro začátečníky je mnohem lepší eskymácký polibek, který se dává nosem. Otřít se nosem o nos nebo o tvář nebo zabrnkat nosem na ucho je taky docela rajc.

Nech přírodě volný průběh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]