Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Ve výboru našeho SVJ se nám stalo, že si jeden ze členů nepohlídal konec mandátu a teď máme před úřady časové období, kdy za výbor podepisoval, ale formálně ve výboru nebyl. Bylo mi řečeno, že je to můj průšvih, protože agendu mám u sebe já. Skutečně je moje odpovědnost hlídat mandáty jednotlivým členům výboru? Já se domnívám, že je to starost každého člena a také naší servisní organizace, kterou si platíme. Prosím o rady a názory. Děkuji
Myslím, že je to problém všech mimo servisní firmy (teda pokud to nemá ve smlouvě). Ten, kdo podepisoval ač k tomu neměl mandát, může mít problém, protože to může někdo označit za podvod. No a výbor má problém, protože všechno, co dotyčný podepsal, je neplatné.
doplněno 29.04.14 18:06:Nevím, jakou funkci máte vy, ale jen proto, že máte papíry u sebe, nemůžete mít průšvih (z právního hlediska).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.