Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soused neumožňuje opravu zdi

Od: ladis* odpovědí: 12 změna:

Mám problem se sosedem ktery mi nechce odjet autem které parkuje vedle mé zdi na ulici.Zed chci opravit a on mi nechce odjet.Zed budu ještě zvedat o1m. z duvodu bezpečnosti,povolení mám,ale jak mám souseda přimnět aby mi umožnil tam provádět opravu a upravu zdi.Chci si tam složit písek abych tam mohl mycht beton.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Máte povolení na opravu.
Vybavte si zábor veř. prostranství.
Potom mu před auto vysypte hromadu písku a za auto hromadu tvárnic.
Na stěnu papír Stavba povolena a Pozor, padá omítka!
A po prvním pádu malty to auto dá pryč...
doplněno 29.04.14 17:56: Špatně jsem četl, zábor máte povolený. Takže dvě hromady písku pěkně těsně před a za auto. A hlídat, fotit, jak byly pěkně na kupě a jak to auto stojí mezi nimi. A potom fotit, jak ty hromady "někdo" rozryl a požadovat naházet zpátky na kopu.

hodnocení

4x

Dáte přesné místo gps, abysme mohli přesně radit?

Soused neodjíždí nikdy s vozidlem?

Jak zdůvodňuje soused svoji "neochotu"?

To je obecní pozemek?

Máte povolení na zábor pro složení písku?

doplněno 29.04.14 15:53:

Ptám se na přesné místo, aby se dalo zhodnotit, zdali je tam dostatek místa, přesněji 6 metrů, pokud je to komunikace.

Bohužel bez podrobnosti nelze sdělit, abyste volal policii, že tam není místo na projetí dle zákona 361/2000...

ladis*
hodnocení

autem odjíždí,ale musel bych asi počkat jak odjede a rychle složit písek,ale on mi to zaparkuje a neškrtnu si.
Svoji neochotu on nezduvodnuje.
Je to vedle moji zdi,ulice je obecní.povolení na zábor písku mám od obce,ale obec si s nim taky neví rady.stojí na ulici a další auto už tam neprojede

asd*

stojí na ulici a další auto už tam neprojede

nechte ho odtáhnout

asd, zkuste se zeptat nějaké odtahovky, (nikoliv kamaráda), zdali Vám odtáhne cizí auto bez přítomnosti majitele. Já nepochodil.

asd*

Stačí špatně parkovat a dělat překážku provozu (což asi bude, když neprojede další auto). Odtah nařídí policie.

ladis*
hodnocení

díky vyřešeno,když sem pohrozil policií odjel

ladis*
hodnocení

gps je 48°5202.50"N, 16°0529.19"E

ladis*
hodnocení

48°5202. 2"n 16°0529. 2"e

Někde je chyba, zkopíroval jsem a jsem ve Španělsku.

ladis*
hodnocení

Děkuji za radu už je to vyřešené.Pohrozil jsem policií a šlo to díky.

poseidon*
hodnocení

0x

Problém přístupu ke stavbě měl být řešen při vydávání stavebního povolení (stalo se tak?). Kdo je majitelem pozemku, který chcete použít k opravě své zdi? Pokud je to cizí pozemek a stavebním povolením nebyl řádně vymezen k provádění stavby, potom asi budete muset usilovat o dohodu s jeho majitelem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]