Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,,chtěla bych najít osobu ,kterou jsem neviděla moc let a po napsání jí dopisu,mi byl vrácen se zněním adresát neznámý.Tak nevím,jestli se odstěhovala, či zemřela. Jak to zjistit? Děkuji všem..
,,Jo je to z rodiny z mužovy strany,,ale teď jsem volala na Magistrát a bylo mi řečeno že se to nesmí sdělovat .Jedině tam zajet a zaplatit 500kč a oni to podají na min.vnitra a pak mi to sdělí,,No tak tedy to je hrůza.Takže musím zaplatit tuto částku, jak vidím- se jedná pouze o peníze
doplněno 02.06.14 12:44:Prý to šlo před 15lety
Nic Vám nesdělí. Za tu pětistovku dotyčnou osobu vyhledají a předají jí kontakt na Vás. Ovšem jestli se Vám ozve, je na jejím rozhodnutí.
Jak je to daleko? Nevyšlo by Vás levněji tam zajet a poptat se mezi sousedy?
no právě,jen nevím jestli tam nějací zbylí sousedi jsou. Generace se střídají a lidi se už neznají, Také jsem uvažovala že tohle udělám,,
pomohlo by, kdybychom tušili, kolik je dané osobě let. hledal jsem poslední dobou z různých důvodů (sraz ze SŠ apod.) pár lidí řekněme ve středním věku, u chlapů jsem byl celkem úspěšný, u ženských, které se vdaly a změnily jméno, to bylo horší. pokud se jedná o mladší osobu, vyplatí se googlit, podívat se na FB apod...
zkusil bych 1188, jestli má na sebe vedený paušál nebo je v jejich evidencích, pak vám sdělí tel. číslo.
ona může mít mobila nezjistím nic,,a 1188 je šíeně drahý.Dala jsem si na PC telefonní seznam a není tam
kdo tady mluvil o minutě? mě to vyšlo za hovor a to operátor hledal i sousedy, příbuzné atd. Celkem mi dal 4 čísla a osobu jsem v pohodě dohledal. Jinak cena je 12,-- Kč + minuta hovoru dle vašeho tarifu /1minutu.
Nepočítejte s tím, že vám to bude někdo zjišťovat zadarmo.
tak těm hrobům nerozumím,,nevím,jestli žije a přece nebudu chodit po hřbitovech ,nerozumím...mohla by také být pohřbena v Praze ,,ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.