Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poslouchám už zřídka rádio, ale v uších mi zní písnička kterou jsem před pár lety slyšel na Evropě 2.
Ta písnička je asi 15 let stará (plus mínus), řekla bych že byla v éteru kolem milénia, spíš po miléniu. Tehdá ji hrávali na rádiích jako Kiss.
Zřejmě ta písnička ale nebyla příliš velký hit, jelikož jsem jí na žádném albu the best of nenašel.
Nedokáži si přesně vybavit text. Je nazpívaná anglicky. Písnička je taková mladá, energická. Refrén písničky je "I LOVE YOU" a zpívá jej žena.
Před refrénem je nějaký text, a za ním následuje něco jako "You are love, you are love, you are..., I love you, I love you, I-LOVE-YOU" během refénu se hlas i hudba zesiluje. Hudba v pozadí melodicky kopíruje slova.
No právě díky tomuto univerzálnímu refrénu se mi nepodařilo písničku identifikovat na googlu podle lyrics. S títmto refrénem je spousta písniček.
Vybavuje si ji někdo prosím? Děkuji
Napadá mě jen Donna Lewis, ale to je megahit.
doplněno 28.04.14 14:09:Poslední pokus.
Dobrý den, myslím, že v té době se dost hrála tato dobře udělaná předělávka od Bad Company.
Ovšem, je to jenom pokus o nalezení oné požadované písně. Ale, povedené to je. Druhé video to nejspíš také nebude - ale, je to už "hokejová"klasika. Zdravím!
Nemáte zač. Asi to nebude snadné k nalezení. Jsem zvědav, jestli se to povede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.